Arkiver

En dydig badeand


Oplevelser, Ænder.

Ganske lige som alle de andre gange min Skat og jeg har besøgt Tivoli, besøgte vi også i dag Illums Bolighus filial i den gamle hyggelige have, for der er lige som ingen som helst form for grund til at ændre på den lille tradition.

😉

Illums Bolighus er butikken, hvor man finder et hav af skønne ting til boligen lige fra køkkengrej til pyntenips samt tøj. Det meste af det ligger i et prisniveau, der er alt for højt til vores pengepung, men sådant er det jo som oftes med design og især mærkevarer, den slags er bare sådant helt generelt alt for dyrt, men man har jo altid lov til at kigge og drømme samt skrive tingene på sin ønskeseddel og så ellers bare håb på, at en eller anden forbarmer sig over en.

Ganske lige som alle de andre gange vi har besøgte Illums Bolighus i Tivoli, kom vi også denne gang til at se på deres udvalg af badeænder og lige som da vi besøgte Tivoli i september måned sidste år, hvor jeg fik tre små camouflagefarvet badeænder af min Skat, samt da vi besøgte Tivoli i vores sommerferie, hvor jeg fik en lille amerikansk badeand af min Skat, så endte også dagens besøg med, vi tog en lille ny badeand med hjem til min "lille" samling af ænder.

Da der var så mange både sjove samt søde at vælge imellem og da jeg ikke kunne få den, jeg havde sat mig for, skulle med os hjem, fordi den var udsolgt, så endte det med, jeg valgte denne her …

2010/09/02/501.jpg

… den er fra Designroom Gruop nærmere bestemt deres Bud serie med mini ducks, der indeholder en masse meget forskellige badeænder, og det kommer vel næppe bag på nogen af jer, at jeg faktisk godt kunne tænke min nogle flere af deres mange sjove, spændende og søde badeænder ?

Faktisk vil jeg allerhelst havde de små badeænder fra Bud, fordi de ikke fylder så meget og jeg dermed har plads til at give mange flere af dem et nyt kærligt hjem.