Arkiver

For anden gang i år


Hverdagen.

I denne uge har jeg eller retter havde jeg to aftaler, der skulle overholdes. Den ene er med min tandlæge i morgen og den anden var med min zoneterapeut i dag, men klokken lidt over 8:30 i formiddags ringede min zoneterapeut til mig for at fortælle mig, at hun var blevet syg og at hun derfor var nødt til af aflyse dagens aftale.

Det er jo desværre den slags, der kan ske, og det er der så bare ikke noget at gøre vel ud over at ønske hende en rigtigt god bedring. Det betød jo så også, at jeg lige pludseligt fik den time, jeg ellers skulle have haft brugt på dagens besøg hos hende, frigivet og dermed kunne jeg bruge den på noget andet.

Det endte derfor med, at jeg lige nåede at vaske en maskinefuld sort finvask, før jeg gik hjemmefra. Jeg startede med at gå rundt om containeren med dagrenovation og derefter rundt om containeren med pap, før jeg gik den direkte vej ind til Føtex i Roskilde Stations Center. Da jeg havde handlet lidt ind der, forsatte jeg til først TP Musik og derefter til Søstrene Grene inde i Skomagergade, før jeg for anden gang i år gik hjemad inde fra Roskilde Centrum via Roskilderingen …

2010/09/13/001.jpg

… der er bare så smukt derover og det er svært at forstille sig, at området har været først en grusgrav og bagefter en motorsportbane, før det så endeligt blev til et grønt område i form af en park.