Arkiver

Det skete i de dage …


Hverdagen.

… i midten af september 2010, at den kreative and, der også er kendt som Tine, det vil sige undertegnet, kom i før julehumør og derfor gik jeg i gang med at finde ud af, hvor mange af de ting, jeg i løbet af det sidste lille års tid har købt og dermed samlet, fordi de ville være gode som små advents-, fødselsdags-, jule- samt kalendergaver, der skal bruges i løbet af resten af indeværende år.

Eller skrevet på en anden måde … jeg startede med at tage de otte store papkasser fra posthuset, min Skat og jeg hentede ude på Shurgard i lørdags samt de tre store papirposer og de fem store plastikposer, vi hentede på Shurgard forrige søndag, og derefter tømte jeg alt deres indhold ud på vores seng, sofa, sofabord, spisebord, gulvet i stuen, gulvet i soveværelset samt gulvet i entreen.

Derefter begyndte jeg at finde ud af, hvem der skal have hvad og da jeg havde taget alle de mange ting fra, der skal bruges som advents-, fødselsdags-, jule- samt kalendergaver i år, så begyndte jeg at pakke resten af tingene, altså alt det der ikke skal bruges i år, ned igen.

Det ser godt nok ikke ud af så meget, men hold da lige helt op, hvor kan indholdet af otte af de helt store papkasser fra posthuset samt indholdet af tre store papirposer og fem store plastikposer altså fylde helt utroligt meget, når det sådant bliver lagt ud i kun et lag ud over langt de fleste af de frie arealer i en lille lejlighed som vores.

For slet ikke at tale om, hvor helt vild lang tid det tager, at pakke alle de små ting, der så ikke blev brug for i år, ned igen. For selvfølgeligt nøjes jeg ikke bare med at skovle det hele ned i diverse kasser samt pose igen. Jeg tog der i mod en at de helt store papkasser fra posthuset, som blev kaldt "Kasse nummer 1", hvorefter jeg oprettede et regneark på min computer til den. Sådant at jeg efterhånden, som jeg puttede noget ned i den, også lige kunne skrive ind i regnearket, hvad det var.

Da "Kasse nummer 1" var fyldt helt op med diverse små ting, der kan bruges som advents-, fødselsdags-, jule- samt kalendergaver, forsatte jeg med "Kasse nummer 2". Da den var fyldt helt op, forsatte jeg med "Kasse nummer 3". Da den var fyldt helt op, forsatte jeg med "Kasse nummer 4" og da den også var fyldt helt op, gik jeg i gang med "Kasse nummer 5", der dog kun blev fyldt lige knap og nap halvt op.

Meget kort skrevet … så endte det med, at overskudet af små ting, der kan bruges som advents-, fødselsdags-, jule- samt kalendergaver kom til at fylde fire og en halv af de helt store papkasser fra postehuset …

2010/09/20/001.jpg

… og dermed kan jeg rent faktisk allerede på nuværende tidspunk af indeværende år nok godt gå i gang med at udvælge hvad, der skal bruges til stort set samtlige af næsten årets advents- samt kalendergaver, men det har jeg nu ikke lige frem tænkt mig at gå i gang med, for jeg vil meget hellere gå i gang med at pakke nogle af de gaver ind, der skal bruges i forbindelse med julen i år.