Arkiver

Haps !


Hverdagen.

Min Skat og jeg sover i det samme værelse, faktisk deles vi om den samme seng, så vi ligger tæt og nogle gange meget tæt på hinanden. Hvordan kan det så være, at en flok sultne myg i løbet af natten i den grad har hold ædegilde på mig samtidigt med han er gået helt fri ?

Her til morgen har jeg et stort rødt fint hævet samt kløende myggestik på min venstre vrist, et på ydesiden samt to på indersiden af min venstre ankel, et på min venstre læg samt et lige under venstre knæ. For ikke at tale om det stort røde fine hævet samt kløende myggestik på min højre storetå og det på indersiden af mit højre underben.

Desværre får jeg altid en form for allergisk reaktion på myggestik, så for eksempel er min venstre ankel så hævet på grund af de tre myggestik, at den næsten har dobbelt størrelse her til morgen, og føler jeg mig helt dårlig samt utilpas. Så jeg håber virkeligt, at myggene har spist nok af mig for i år.

På den anden side så gør det mig faktisk ret så utryk at vide, at så mange hunmyg har forsynet sig med mit blod, fordi jeg ved, de skal bruge det for at få energi og materialer til at producere æg, hvilket vil sige, at der også vil være sultne myg, der nok skal sørger for at gnaske på mig igen til næste år.

🙁