Arkiver

Dagforvirring


Hverdagen.

Hold lige helt op hvor har jeg simpelhen bare ikke kunnet finde rundt i ugedagene i denne uge. For at skrive det rent ud, som det er, så har jeg i hvert fald de tre af denne uges ind til videre fem dage troet, at de var en helt anden dag … da jeg vågnede i morges, var jeg fuldt ud overbevist om, at det måtte være mandag, for min Skat var jo hjemme i går, da han havde taget en flexfridag, og første arbejdsdag efter en weekend, plejer jo at være mandag.

Nu har jeg jo så fundet ud af, at det rent faktisk er fredag i dag og det er jo dejligt, for så er det ikke fem, men derimod kun en arbejdsdag til det er weekend.

🙂

I tirsdag var jeg overbevist om, det var onsdag. For på normale tirsdage skal min Skat ud at løbe, når han kommer hjem fra arbejdet og det skulle han ikke i tirsdags, da han skulle løbe DHL Stafet onsdag, og samtidigt med det så imens jeg har "hygget" mig med min ømme højre ankel samt hæl, så har min Skat og jeg stort set hver onsdag kørt ud for at handle ind i fællesskab om eftermiddagen, når han er kommet hjem fra arbejdet, og det gjorde vi jo i tirsdags.

Onsdag var jeg overbevist om, at det måtte være fredag. For det plejer jo at være fredag, når min Skat har fri dagen efter … så jo jeg har godt nok været rigtigt godt dagforvirret i denne uge, men nu tror jeg så, at det endeligt langt om længe er lykkes for mig at finde ud af, hvilken ugedag vi er nået til … det er fredag og dermed er det sådant næsten lige før, vi kan komme til at tage hul på den efterlængtet weekend.