Arkiver

Aftens menu …


Hverdagen.

… er der godt nok rigtigt mange timer til vi er nået til her hos os. Da vi som reglen aldrig når at få vores aftensmad før et sted imellem klokken 18:00 og klokken 20:00, men derfor komme dette indlæg nu alligevel til at handle lidt om aftens menu sådant helt generalt.

I de sidste atten måneders tid har der været en daglig følgeton, der hedder "Aftens menu …", her på min blog. Fordi jeg hver aften har taget et fotografi af den først potion af vores middagsmad, jeg har hældt op til mig selv. Dette billede er efterfølgende sammen med en kort beskrivelse af aftens menu blevet lagt ud på min blog.

Dette har jeg gjort, fordi jeg dermed kunne notere både med billeddokumentation samt ord, hvad vi har fået at spise til middagsmad i løbet af de sidste atten måneders tid og dermed kan jeg også se, om det virkeligt passer "at det har vi da lige fået".

Allerede efter de første atten måneders tid med "Aftens menu …", kan jeg se, det altså ikke er helt forkert, når vi selv føler, at der er visse af retterne, vi får temmeligt tit, for det er der. På den anden side kan vi også se, at tit altså ikke altid er helt så tit, som vi selv troede, det var.

Faktisk har det daglige indlæg med "Aftens menu …" inspireret os til at begynde at bruge de samme råvarer på en helt ny måde eller i det mindste sætte dem samme på en anden måde end den, vi normalt plejer at benytte os af.

Der er da også mange retter, vi selv føler, vi får ret så tit, som vi ret faktisk kun har nået at få nogle ganske få gange i løbet af de sidste atten måneders tid.

Så for lige som at have en mulighed for at finde ud, hvor lang tid der går imellem, vi genbruger vores middagsmads ideerne, så har jeg her til morgen besluttet, at "Aftens menu …" også i fremstiden vil være et fast dagligt indlæg på min blog.