Arkiver

Dagens planer


Hverdagen.

Selv om klokken kun lige akkurat har passeret 6:00, så varer det ikke længe, før jeg går i gang med dagens opgaver. For i dag vil jeg meget gerne nå at pakke gaven til første søndag i advent samt de fireogtyve andre små gaver, der skal udgøre en pakkekalender, til henholdsvis Anne, Heidi samt Wivi ind.

Rigtigt mange af de forskellige små ting, jeg skal i gang med at pakke ind, skal først puttes ned i en eller anden lille æske, dels fordi risikoen for tingene kan tage skade dermed bliver reduceret betydeligt og dels fordi tingene dermed bliver betydeligt nemmere at pakke pænt ind. Så jeg kommer nok igen i år til at bruge størstedelen af alle de mange meget forskellige små kasse samt æsker …

2010/09/21/001.jpg

… jeg har samlet sammen i løbet af det sidste lille års tid og det vil som ment ikke undrer mig, hvis jeg rent faktisk kommer til at mangle små kasser eller æsker, før jeg er blevet færdigt med at pakke årets advents-, jule- og kalendergaver samt fødselsdagsgaverne til henholdsvis min Skat, min nevø samt min veninde i Rønnebærparken, der jo alle tre har fødselsdag i julemåneden, ind.