Arkiver

Det hele på det halve


Hverdagen.

Jeg har aldrig nogensiden kunnet forstå, hvorfor nogle garnproducenter absolut altid skal vinde deres garn op på pap eller plastik ruller. For det første må det jo fordyre garnet, da man jo også skal betale for de ruller af pap eller plastik, det er vundet op på, og for det andet fylder garn, der er vundet op på ruller af pap eller palstik jo betydeligt mere end garn, der ikke er det, hvilket også vil sige, at det vil optage mere lagerplads, hvilket igen betyder, at det bliver dyrere af have det liggende på lager, at det bliver dyrere at fragte det fra producent til butik og så videre og så videre.

Jeg vinder altid garn op, før jeg begynder at hækle eller strikke af det, men normalt vinder jeg først garnnøglerne op efterhåndens som jeg skal bruge dem. Nogle gange sker det dog, at jeg vinder alt garnet op på en gang, som for eksempel med det lyseblå Mariposa, jeg vandt op i løbet af vores sommerferie, og andre gange vinder jeg garnet op, fordi det dermed fylder betydeligt mindre på mit "lille" garnlager.

Det er på grund af det sidste, at jeg her til morgen har vundet de tolv nøgler hvidt ( farve nummer 101 ) "Magic No. 8" ( 100% gaseret og merceriseret kæmmet bomuld ) a 100 gram med en løbelængde på 560 meter per 100 gram, jeg købte forrig lørdag. For før jeg vandt det op, fyldte de tolv nøgler garn to grå 15 liters SmartBokse og nu fylder de kun lidt over en halv af slagsen …

2010/09/04/001.jpg

… dermed fik jeg frigivet lidt plads på mit "lille" garnlager, så jeg dermed også fik plads til resten af det garn, jeg er kommet til at købe i løbet af den sidste måneds tid.