Arkiver

Årets 23. ups !


Hverdagen.

I denne uge har min Skat og jeg godt nok afvigdet en hel del fra vores normale vaner, og som jeg skrev i morges, så har det gjort mig lettere dagforvirret. Normalt pleje min Skat om fredagene at køre direkte fra arbejdet til træning, men da han trænede i går formiddags, imens jeg var hos min zoneterapeut, så skal han ikke træne i dag. Derfor kom han tidligere hjem fra arbejdet og derfor havde han heller ikke været rundt om Super Spar for at handle ind, da han kom hjem, sådant som vi ellers havde aftalt, at han skulle.

Så sidste på eftermiddagen blev vi enige om, at vi lige ville kører en tur ud til Super Spar i Dommervænget samt til Netto på Københavnsvej, det vil sige, vi parkerede bilen ved Super Spar og så gik vi via en lille sti hen til Netto på Københavnsvej.

Egentligt skulle vi ikke have så meget hos Netto og hovedårsagen til vi skulle i Netto, fik vi slet ikke, for den var udsolgt, men derfor blev det nu alligevel en lidt halv dyr tur i Netto, for på en eller anden helt uforklarlig måde havde alt dette her …

2010/09/03/101.jpg

… også i vores indkøbkurv. Både de to små stræk turkisblå samt det lille sorte lærred, de kostede for øvrigt en rund tier per styk, er allerede mere eller mindre blevet "øremærket", da jeg lige fik en ide, da jeg så dem, og de syv nøgler bomuldsgarn i en køn lys turkist nuance, der kostede en run tier per nøgle, har nøjagtigt det samme indfarvningsnummer, som de elve nøgler lys turkist farvet bomuldsgarn, jeg købte i mandags, og derfor kunne jeg altså ikke dy mig for at købe dem.