Arkiver

Årets 25. ups !


Hverdagen.

Sidste på eftermiddagen blev min Skat og jeg enige om, at vi ville have lidt frisk luft og derfor gik vi en minimal tur. Vi gik ikke over til ænderne, for vi var bange for, de ville blackliste os, hvis vi kom over til dem uden at have brød med til dem.

Så vi nøjes med at gå langs med blokken, derfra gik vi ad stamvejen, tværs hen over Astersvej, ad stien langs med ungdomsboligerne, parcelhuskvarteret samt skolen, så forsatte vi igennem skoven indtil vi nåede til hovedstiens ende, der drejede vi til venstre og så forsatte vi ad den sti indtil vi nåde til stien langs med skolen, parcelhuskvartet samt kirken.

Derfra fik vi hen til Østervangs Centret, hvor vi lige besøgte Fakta, så vi kunne komme til at købe friske gulerødder samt kartofler. Vi kunne sangens havde haft ventet med at købe begge dele til i morgen, men når nu vi gik lige forbi butikken i dag på et tidspunkt, hor den havde åben, kunne vi jo lige så købe tingene i dag. Lige som i går kom jeg så lige til at lade mig friske og derfor røg dette her …

2010/09/05/001.jpg

… et hold med ti duk broderigarn i diverse røde nuancer samt et hold med ti duk broderigarn i diverse mørkegrønne nuancer også lige med ned i vores indkøbskurv.

Begge holde broderigarn kostede en rund tier, og selv om garnet er fremstillet af 100% polyester og ikke af 100% bomuld, som broderigarn normalt er fremstillet af, er det stadigvæk billigt for ti duk broderigarn.

Nu må jeg helst ikke solde mere eller foretage flere upser i indeværende år, men lad os nu se, om der er noget, jeg virkelig er i stand til at overholde. Jeg tvivler selv ret så kraftigt på det.