Arkiver

Årets 24. ups !


Hverdagen.

Da vi begge to i går aftes havde glemt at tage et eller andet ud af fryseren til vores aftensmad i dag, gik vi lige rundt om Fakta i Østervang Centret ( center er måske nok for meget at kalde det, for der er en Fakta, en kinesisk restaurant, en lille spillehal samt en bodega ) for at se, om de havde et eller andet, vi kunne tænke os at spiste til middag i dag. Det havde de, for vi kom til at købe et stykke kalkunbryst, der lige nu hygger sig i en gryde sammen med blandet andet hvidløg, løg samt hele peberkorn.

Når vi nu alligevel var inde i butikken, gik vi lige en runde for at se, om vi kunne komme i tanke om, der var andre ting, vi også lige stod og manglede eller vi var lige ved at udgå for. Det var der ikke, men vi fik øje på en efter min mening minimal display med diverse håndarbejdsting.

De forskellige former for garn var ganske uinteressante, men jeg kan nok heller ikke lige frem tillade mig at købe mere gang i år, for jeg har hvis soldet mere end nok af den slags i løbet af den sidste måneds tid og alene i denne uge har jeg købt garn i Aldi i går samt i Netto både i går, i tirsdags samt i mandsags, men tingene til broderi var interessante.

Det endte med jeg kom til at købe dette her …

2010/09/04/201.jpg

… fire pakker med et stykke hvidt broderistof, der måler 30 x 45 centimeter, samt to broderinåle, de kostede en rund tyver per pakker, samt en pakke med ti duk broderigarn i grønne nuancer, en pakke med ti duk broderigarn i blå nuancer og en pakke med ti duk broderigarn i brune nuancer, de kostede en rund tier per pakker, og selv om garnet er fremstillet af 100% polyester og ikke af 100% bomuld, som broderigarn normalt er fremstillet af, er det stadigvæk billigt for ti duk broderigarn.

End videre kom jeg også til at købe to broderikit med alle materialerne til et broderet billede med en hyggende hundhvalp, men da de to billeder skal bruges som julegave til henholdsvis min Skats mor samt lillesøster, hvis jeg ellers når at blive færdige med at brodere dem, så de kan når frem til modtagerene i USA før juleaften og jeg ved, at min svigerinde af og til se med her på bloggen – hun ser kun billeder, da hun ikke kan forstå dansk hverken i skrift eller tale – så vil jeg ikke vise dem frem, før de har fået dem.

Jeg vil dog godt fortælle, at de to broderikit er helt ens og at de kostede 39,00 kroner per styk samt at det er er billigt for et broderikit, når der både er stof, garn, nåle samt mønster med i pakken til et billed, der måler 20 x 25 centimeter.