Arkiver

En hel ny mandag


Hverdagen.

Så er det sørme allerede blevet mandag morgen igen og dermed er det nu ved at være en uges tid siden, jeg sidste gang skrev om fænomenet med de alt for korte weekender og især de alt for lange arbejdsuger, der har travlt med at afløse de alt for korte weekender.

Vejrmæssigt er det for øvrigt en nogenlunde mild morgen. For lige nu er der cirka plus 11,3 grader udenfor her i Roskilde samt overskydet. I følge DMI skal det blive en vejrmæssigt ret så kedelig dag med masser af regn og dagtemperaturen vil næppe nå over de 15 plus grader.

For første gang i denne uge er min Skat på vej til sit arbejde og jeg sidder ligeledelse for første gang i denne uge foran min computer, hvor jeg har selskab af min morgenmad samt min morgenthe, imens jeg skrive lidt på min lettere forsømte blog.

Det bliver dog næppe lige frem blogskrivning, der får første prioritet i denne uge, for i lørdags hentede min Skat og jeg otte af de helt store papkasser fra posthuset ude på Shurgard og i onsdags, da vi var rundt om Shurgard, hentede vi otte store poser.

Alle de otte kasser samt de otte poser er for øvrigt fyldt op med diverse små og store ting, jeg har købt på forskud, fordi de vil være rigtigt gode som advents-, fødselsdags-, jule- samt kalendergaver. Så i dag vil jeg gå i gang med at sortere lidt i det hele og dermed vil jeg finde ud af, hvilke at tingene vi skal give væk i år samt hvilket af tingene, der først skal give væk på et senere tidspunkt. Så det bliver nok den opgave, der kommer til at udfylde det meste af min tid i denne uge.

Nu har jeg lige fået en lille e-mail fra min Skat. Så ved jeg, at han er kommet sikkert frem til sit job, hvor han allerede er gået i gang med dagens mange forskellige opgaver. Så må jeg vel også hellere stoppe mit bloggeri for denne gang, så jeg kan komme i gang med nogle af de mange forskellige praktiske opgaver, jeg meget gerne både skal og især vil nå i løbet af i dag. Jo før jeg komme i gang med dem, jo før når jeg vel at blive færdig med dem ?