Arkiver

Lige midt imellem


Hverdagen.

I dag er det den 24. september, hvilket vil sige, at det er lige præcist tre måneders tids ( 92 dage ) siden, det var Sankt Hans Dag, og at der er lige præcist tre måneders tid ( 91 dage ) til, det igen er juleaften.

Er der mon noget om, at tiden simpelhen bare flyver af sted ?

Så i dag vil jeg skrive en lille e-mail til alle dem, vi er på julegaver med og som jeg har en gyldig e-mail-adresse til, for at opfodrer dem til at gå i gang med at skrive en jullegave-ønskeseddel og ganske som alle de andre år vil jeg have deres julegave-ønsker at vide helst før og allersenest den 24. oktober, for ellers kan jeg ikke nå at bruge dem til noget som helst.

Personligt har jeg brugt stort set det allermeste af indeværnede uge til indpakning af diverse advents-, jule- samt kalendergaver, og hvis jeg kan nå at pakke gaverne til min Skats pakkekalender inklusiv en lille gave til den første søndag i advent, samt de fødselsdags- og julegaver, jeg allerede på nuværende tidspunkt af året har købt til ham, ind i løbet af dagen, så er jeg allerede nået rigtigt langt med hensyn til den del af forberedelserne til julen 2010, der hedder indkøb samt indpakning af diverse gaver.

Jeg håber, at min Skat og jeg i løbet af den kommende weekend kan nå en tur rundt om Shurgard, så vi kan stille alle de gaver, der allerede er klar til at blive afleveret, derud. For de vil godt nok komme til ar fylde lidt for meget i vores i forvejen ikke lige frem alt for store lejlighed.