Arkiver

Årets 22. ups !


Hverdagen.

Det er begyndt at gå lidt bedre med min ømme højre ankel samt hæl. Faktisk er det begyndt at gå så godt med dem begge to, at jeg nu kan gå komme ud på en lille gåtur hver dag, hvilket jeg nyder.

Det betyder så også, at jeg ikke længere er så afhængigt af at blive kørte af Anne eller min Skat, når jeg skal nogen steder, og det betyder også, at min Skat og jag kan nøjes med at køre ud at handle ind cirka en gang hver anden uge, hvor vi så køber alt det tunge, så jeg kan nøjes med at købe det lette under de små daglige gåture.

I dag har jeg lige været rundt om containeren med dagrenovation samt rundt om containeren med pap, før jeg gik til Aldi på Søndre Ringvej og selv om jeg hvis nok har købt mere end rigeligt garn i løbet af den sidste lille måneds tid, så røg der altså lige lidt garn …

2010/09/03/001.jpg

… ned i min indkøbstur igen i dag, hvor det blev til to pakke med fire nøgler a 50 gram langhåret hvidt, gråt og sort effektgarn ( 100% polyester ) med en løbelængde på 100 meter per 50 gram. Hver pakke kostede 29,95 kroner og jeg har allerede en ide til, hvad jeg vil bruge garnet til, men den ide vil jeg ikke kommer nærmere ind på, før den er ført ud i livet.