Arkiver

Det skete i de dage … Del 5


Hverdagen, Håndarbejde.

… i slutningen af september 2010, at den kreative and, der også er kendt som Tine, det vil altså sige undertegnet, kom så meget i før julehumør, at jeg gik i gang med pakke nogle af de gaver ind min Skat skal have af mig i løbet af resten af indeværende år.

Så her til morgen har jeg nået at finde ud af, hvilken af de mange meget forskellige små ting, jeg i løbet af det sidste lille års tid har købt, fordi de ville være rigtigt gode som en lille gave til min Skat, han skal have i sin første-søndag-i-advent-gave samt hvilke 26 andre ting, der skal i hans pakkekalender.

Derefter nåede jeg i løbet af de næste to timers tid at pakke alle de 27 små og mindre gaver ind …

2010/09/24/101.jpg

… og lige så snart jeg havde fotograferet det overfor viste billede, blev alle de 27 spændende pakker fordelt i to store papirposer, der nu står klar og kun venter på, vi kommer tættere på julen 2010.

Imens jeg var i gang med at finde ud af, hvad der skulle i min Skats første-søndag-i-advent-gave samt i hans pakkekalender, fandt jeg også lige de af hans fødselsdagsgaver samt julegaver, jeg allerede har nået at købe på nuværende tidspunkt af året, frem, men dem går jeg først i gang med at pakke ind, når jeg har været en tur ind til Roskildes centrum for at handle lidt ind samt min veninden i Rønnebærpakken, der har lovet at kigge forbi mig i løbet af formiddagen, er gået igen.

For øvrigt så er det ikke fordi, jeg ikke kar regne eller tælle, men min Skats pakkekalender er lige så speciel som min storebrors pakkekalender, så der er også en gave til både første samt anden juledag.