Arkiver

Endnu et lille tilbageblik


Hverdagen.

Jeg føler mig desværre lidt mat her til morgen, blandet andet fordi jeg stadigvæk hygger mig med den småmigræne, jeg også havde glæde af det meste af dagen i går, og måske er det derfor, jeg har lidt svært ved at komme ud af starthullet samt komme i gang med nogle af dagens mange meget forskellige praktiske samt huslige gøremål.

Så er det jo helt vildt dejligt, at jeg har mulighed for at udføre opgaverne stort set i lige præcist den rækkefølge, jeg har har allermest lyst til, samtidigt med jeg stort set ikke har nogen form for deadline med hensyn til, hvilket tidspunkt de skal være færdige, bare de bliver klaret i dag.

🙂

Derfor har jeg givet mig selv lov til samt tilladt mig at bruge lidt af min morgen på at læse tilbage på min blog bare sådant for sjovt skyld for at finde ud af, hvordan jeg havde den samt hvad jeg fortog mig 25. maj sidste år, forrig år, året før og så videre …

Den 25. maj sidste år var en mandag og det var den allerførste arbejdsdag efter vores fire dage lange Kristi Himmelfartsferie. I løbet af formiddagen havde vores altan besøg af en lille grøn gæst, der for øvrigt blev så begejstret for vores altan, at den bosatte sig derude resten af sommeren, og i løbet af aften havde vores altan besøg af en lille fartstribet gæst. Ellers har jeg ikke nået at skrive mere den dag ud over et lille indlæg om aftens menu samt dagens smukke solnedgang.

Den 25. maj 2008 var en søndag, som min Skat og jeg benyttede til at få en virkelige god en på opleveren, for vi besøgte Botanisk Have i København, og jeg kan lige så tydeligt huske den lille desperate ælling samt dens kamp for at blive genforenet med sin mor og søskende. På hjemvejen fotograferede min Skat og jeg nogle smukke blomstrende træer, der står langs med Køgevej, og da vi kom hjem, nød vi en smuk solnedgang fra vores altan.

Den 25. maj 2007 var en fredag og selv om jeg på dette tidspunkt af mit liv i hvert fald ifølge min kontrakt kun skulle arbejde 30 timer om ugen, så havde jeg endnu en gang masser af arbejdsopgaver med hjem, der lige skulle klares i løbet af weekenden. End videre blev min "lille" samling af ænder udvidet med yderligere tre badeænder den dag.

Den 25. maj 2006 var en torsdag og selv om jeg kun nåede at skrive ni indlæg i løbet af maj 2006, så har jeg rent faktisk nået at skrive et lille indlæg om min nye hæklede pung den dag.

Nu kan jeg vist nok ikke finde på flere brugbare overspringningshandlinger, før jeg går i gang med dagens opgaver. Så der er vel ikke så meget andet at gøre end at komme i gang med noget fornuftigt … måske skulle jeg starte med at skrive et indlæg mere på min blog, så jeg har noget, jeg kan læse tilbage på den 25. maj næste år ?

😉