Arkiver

Små fuglehuse


Hverdagen.

Jeg gik hjemmefra ved 9:00 tiden og jeg startede med at gå rundt om containeren til dagrenovation samt rundt om containeren til pap, før jeg gik ind til Roskildes centrum, hvor jeg startede med at gå rundt om Kort & Godt, Kvickly samt Netto for at handle lidt ind, før jeg nåede frem til min zoneterapeut, hvor jeg havde en aftale klokken 10:00.

Da jeg var færdig med dagens behandling, mødtes jeg med Anne på Gråbrødre Plads og så kørte vi lige ud til Ro´s Torv, hvor vi begge to handlede lidt ind til den kommende weekend samt pinse i Føtex og jeg nåede at solde lidt hos Panduro Hobby, hvor jeg dels kom til at bestille nogle lange monstertykke sorte piberenser, samtidigt med jeg kom til at købe nogle forskellige ark skarpbookingpapir, jeg skal bruge til Heidies julegave, samt disse to små søde træ fuglehuse …

2010/05/20/101.jpg

… til mig selv. De kostede 21,00 kroner per styk og det er godt nok meningen der skal males, men jeg tror nu nok, at jeg vil fortække at bruge dem umalede. Lige nu er de kommet til at hænge på vores pyntegrene inde i stuen og de vil helt sikkert fremover være et hel fast indslag, når jeg pynter op til forår samt påske rundt omkring i vores hjem.

Anne kørte mig hjem og hun hjalp mig op med alle mine nyindkøbte varer, før hun kørte igen. Jeg nåede at sætte alle varerne på plads, før jeg smurte og spiste min frokost, og nu må jeg nok hellere gå i gang med at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter min Skats og min morgenmad samt min frokost, før jeg går i gang med at stryge dagens maskinefuld finvask, der lige nu hæger til tørre på vingetørrestativet ude på altanen.