Arkiver

Aftens menu …


Hverdagen.

Jeg er ikke god til at lyve eller for den sags skyld til at omgås sandheden letsindigt. Faktisk foretrækker jeg er holde mig til den ægte vare ( læs: sandheden ) samt beskrive tingene lige præcist sådant de nu en gang er, og derfor er jeg heller ikke i stand til at skrive, at vi har haft en god dag i dag.

Hverken min Skat eller jeg har været på toppen i dag. Faktisk har min Skat været så dårlig, at han har tilbragt det meste af dagen i sin seng. Jeg har godt nok haft det lidt bedre end ham, og jeg har også nået en lille bitte smule mere end ham i løbet af dagen, men det er godt nok ikke blevet til ret meget ud over at vaske og stryge en maskinefuld ( 39 stykker ) tøj og så ellers hækle lidt på det igangværende projekt.

Vi har godt nok både et par engelske bøffer, en hamburryg samt en svinemørbrad liggende i vores køleskab, men ingen af os havde den store madlyst og slet ingen af os havde det overskud, der skulle til for at tilberede en lække middag i aften.

Så derfor blev vi enige om, at aftens menu skulle være noget, der kunne gå direkte fra fryseren via den varme ovn samt en næste lige så varm stegepande og så ind på bordet.

Det endte derfor med, min Skat fik …

2010/05/13/001.jpg

… pomfrit, kylletter samt nogle skriver rugbrød, og jeg fik …

2010/05/13/002.jpg

… to forårsruller samt nogle skriver rugbrød. Det var hurtigt tilberedt og vi blev begge to mætte samtidigt med det gav en dejlig lille opvask.