Arkiver

Pink hæklet halskæde med et lille hjerte


Hverdagen.

Jeg har altid godt kunne lide at skille mig lidt ud fra alle andre samt have en både person og selvstændig stil. Derfor går jeg rent ud skrevet heller aldrig i så kaldte mærkevarer, lige som jeg heller aldrig går i så kaldt modetøj. Faktisk er jeg fuldstændigt lige glad med, hvad andre synes om min stil, for det er jo mig og ikke dem, der skal gå i mit tøj, og derfor er det mig og ikke dem, der skal synes om det.

Samtidigt med det er jeg så heldig, at jeg har en næsten forbudt størrelse, da alle i dag jo helst som minimum skal være lettere erotisk buttet samt have masser af hvalpefedt på kroppen også længe efter, de for længst er kommet forbi hvalpestadiet.

Jeg har før været inde på, hvordan det kan være, at nogle tøjstørrelser er langt bedre accepteret end andre, og det er ikke det emne, dette indlæg skal handle om. Derimod skal dette indlæg handle om min helt nye halskæde, der i den grad er et unikum, for der findes kun den en af slagsen, fordi jeg selv har fremstillet den.

I går, da jeg sad og satte snore i de 50 små pink hæklede buttede hjerter, fik jeg den ide, en af mine hæklenåle og jeg har lige ført den ud i livet …

2010/05/26/301.jpg

… hvilket resulteret i min nye halskæde, der vil være sød til næsten en hvilken som helt form for halsudskæring i diverse kjoler samt toppe.

Der er endnu en gang tale om mit 100% eget design og jeg har brugt en lille bitte rest pink ( farve nummer 13 ) "Løve Bomuld 8/4" ( 100% merceriseret bomuld ) fra HP Garn.