Arkiver

God morgen fredag


Hverdagen.

Ingen af denne uges fire førte solopgange over Astersvej har lige frem kunne beskrives som farverige, flotte, smukke eller spændende og dagens solopgang over Astersvej …

2010/05/07/001.jpg

… er ikke lige frem hverken mindre grå, kedelige eller trist end sine fire forgænger nok snare tværtimod for lige nu regner det. Godt nok er det kun en let stille sommerregn, men der er altså vådt derude.

Så er vi nået til fredag og dermed er min Skat og jeg samt helt sikkert også rigtigt mange andre nået til, hvad der forhåbentligt bliver denne uges allersidste arbejdsdag og dermed kan vi alle sammen her til morgen så småt begynde at glæde os over samt til, det meget snart er weekend.

For vores vedkommen er den kommende weekend allerede mere eller mindre fyldt helt op med en hel masse meget forskellige praktiske opgaver, vi i ugens løb af forskellige årsager desværre har været nødt til at udsætte til den kommende weekend. Så mon ikke også den kommende weekend når at gå så hurtigt, at vi dårligt nok når at opdage, det rent faktisk har været weekend.