Arkiver

En lille gåtur i det grønne


Hverdagen.

Jeg nåede at få det så meget bedre i løbet af morgen, at jeg i løbet af formiddagen nåede at vaske en maskinefuld finvask, der blev hængt til tørre på vingetørrestativet ude på altanen. Det vil nu sige, de ting, der bliver pænest, når de bliver strøget, imens de stadigvæk er våde, blev det, hvorefter de blev hængt til eftertørring på det lille tørrestativet på døren ind til soveværelset.

Jeg nåede også at tale i mobiltelefon først med Anne i lidt over en halv times tid og derefter med Wivi i næsten en halv times tid. Så besluttede jeg, at jeg ville udfordre min ømme højre hæl ved at gå en omvej, når jeg alligevel skulle en tur i den lokale Fakta for at handle lidt ind, og når nu solen var kommet frem, tog jeg selvfølgeligt mit kamera med mig.

Det blev godt nok stort set ikke brugt under turen, for jeg havde så travlt med at suge alle indtrykkene til mig, at jeg helt glemte at fotografere dem.

Jeg startede med at gå ad stamvejen, før jeg krydsede Astersvej for at forsætte ad stien, der ligger imellem ungdomsboligerne og skole samt dens boldbane på den ene side og ungdomsboligerne og et parcelhuskvarter på den anden side.

Da jeg nåede til indgangen til skoven, måtte jeg simpelhen bare have et billedet af den …

2010/05/17/101.jpg

… for der er blevet så skønt grønt derover, nu hvor lang de fleste af træerne endeligt er sprunget ud.

Jeg forsatte hen ad stien og flere stede langs med den, stod min så absolutte ynglingst blomst …

2010/05/17/102.jpg

… og strålende om kap med selveste solen.

🙂

Jeg forsatte igennem skoven, til jeg nåede til den anden udgang, der hvorfra man kommer et lille smut igennem et parcelhuskvarter, før man når over til dammen …

2010/05/17/103.jpg

… der er et regnvandbassin. Jeg fik øje på et lille andepar, der nød tilværelsen i en lille solbeskinnet plet oppe på breden og jeg tillod mig at stå og nyde dem i et lille stykke tid, før jeg gik igennem kolonihavehuskvartet for at komme hen til Fakta i Østervangs Centret, hvor jeg lige handlede lidt ind, før jeg gik den direkte vej hjem.

Åh … hvor var det dejligt med sådant en lille bitte gåtur i det grønne.