Arkiver

Tre på stribe


Hverdagen, Ænder.

Da min Skat kom hjem fra arbejdet, tog han lige noget meget hurtigt frokost og derefter kørte vi en tur ud til Jem & Fix, hvor vi ville købe tynde træ plantepinde, pottemuld samt plastik urtepotter, så vores små planterbabyer kan få nye urtepotter med masser af plads til deres rødders videre vækst samt noget de kan støtte sig til.

Det viste sig, at vi ikke kunne købe plastik urtepotter hos Jem & Fix. For den slags fører de ikke, men vi kunne godt få både de tynde træ plantepinde samt pottemulden og intet af det var særligt dyrt. For 50 liter pottemuld koster 29,95 kroner og 20 tynde træ plantepinde på en halv meters længde koster 39,90. Så det var blevet en ret så billig omgang, hvis der så bare ikke lige var sket det, at på en eller anden næsten helt uforklarelig måde var dette underlige trekløver …

2010/05/26/201.jpg

… kommet til at snige sig ned i vores indkøbsvogn, hvilket vi først opdagende, da vi ankom til kassen … nå … den tror I altså ikke helt på ? … så må I nok hellere få den fulde sandhed, der er følgende … at jeg fandt de tre keramik ænder med vilde stråhatte på en vogn udenfor butikken og jeg udvalgte de tre ænder, jeg gerne ville have med hjem, imens min Skat fandt pottemulden, og bagefter fandt vi i fællesskab de tynde træ plantepinde, før vi begav os hen til kassen.

De sjove keramik ænder med de lidt "vilde" stråhatte kostede for øvrigt en rund tier per styk.

🙂

Vi forsatte over til Hobbyland, der er et af Roskildes største plantecentret, hvor vi fik fat i de manglede plantik urtepotter med en diameter på 13,00 centimeter, og det viste sig, at vi kunne få 12 af slagens for kun 29,90 kroner.

Da vi kom hjem, udstyrrede min Skat de af vores små plantebabyer, der havde behov for det, men en tynd træ plantepind, men de størrere plastik urtepotter med masse af jord samt mulighed for øget vækst af deres rødder får de altså først i løbet af den kommende weekend.