Arkiver

Den 31. maj


Hverdagen.

Det er vel næsten lige før, det er ved at blive en form for tradition, at jeg den første eller anden hverdag i hver arbejdsuge lige foretager et lille nostalgisk tilbageblik via min blog. Så for ikke at skuffe nogen, så kommer der her lidt oplysningen om den 31. maj de forrige fire år af min Skats og mit liv.

Den 31. maj sidste år var en søndag, det var for øvrigt også første pinsedag samt dagen hvor vi kunne nyde vores lykkekløvers allerførste blomster, før vi kørte ud til Sagnlandet Lejre, hvor vi under årets Fortælle Festivals anden dag hørte en masse god samt meget forskellige både sjove og spændende historie. Desværre har jeg endnu ikke nået at hverken udvælge billederne til eller skive indlægget, for det står stadigvæk på min liste over indlæg, jeg stadigvæk ønsker at skrive. Da vi kom hjem og vi havde nydt aftens menu, nød vi lige den flotte solnedgang, før vi gik i seng.

Den 31. maj 2008 var en lørdag og i anledningen af Storebæltsbroens ti års jubilæum blev der afholdt et broløb. Selvfølgeligt havde min Skat tilmeldt sig det løb, som han gennemførte og selv om han var træt, da han kom hjem, så følte han selv, han havde haft en rigtigt god dag, hvor han havde fået en virkelig fed oplevelse.

Den 31. maj 2007 var en torsdag, jeg har kun skrevet et meget lille bitte indlæg den dag og det handler om vores blomstrende svigermor samt dagens solnedgang.

Den 31. maj 2006 var en onsdag, jeg har ikke skrevet noget indlæg den dag, men det var jo også i den periode, hvor min Skat og jeg ikke kun var i den grad ophængte på hver vores arbejdeplads samtidigt med vi også lige skulle sørger for at passe samt pleje min Skats framors hus samt have, så begge dele kunne fremstå så flotte som overhovedet taget mulig, hver gang ejendomsmægleren skulle vise det frem. Tre dage før, altså den 28. maj har jeg skrevet om en hyggelig søndagstur i Roskilde Ringen og dagen efter altså den 1. juni har jeg skrevet om et par grydelapper, jeg har fået hæklet færdigt.

Endnu er mandag den 31. maj 2010 ganske ny og jeg håber, at jeg næste år, hvis jeg læser tilbage på min blog, kommer til at huske dagen som en rigtigt dejlig en af slagsen.