Arkiver

Hverdag igen


Hverdagen.

Så er det sørme allerede blevet tirsdag morgen. Dermed er vores tre dage dejlige lange pinseferie desværre også allerede vel overstået og det er atter i hvert fald for min Skat og mig blevet hverdag igen med alt, hvad det nu en gang indebærer.

Min Skat er næsten lige kørt hjemmefra og lige om lidt møder han på sit arbejde, hvor der igen ligger mange meget tidskrævende arbejdsopgaver med meget korte deadlines, der venter på, han skal gå i gang med dem. Selv sidder jeg igen foran min computer, hvor jeg er i fuld gang med skrive lidt på min lettere forsømte blog, imens jeg nyder min morgenmad og min morgenthe samt synet af den opstående sols leg med skyerne.

Den eneste formildne omstændighed, ved det er hverdag igen, er, at der kun er fire dage til, det igen er weekend, og så at vi måske snart kan begynde at se frem til vores sommerferie.

Endnu har vi ikke planlagt noget med hensyn til, hvornår vi skal holde sommerferie i år eller hvor lang den skal være. For sidste år blev vi jo nødt til at ændre på startstidspunktet for den planlagte sommerferie med først en uges tid, derefter en uges tid og så yderligere en uges tid, før vi så endelig kunne komme til at holde vores fire uger lange sommerferie, og for at vi ikke skal komme til at skulle gøre det samme igen i år, har vi ikke planlagt noget startstidspunkt for vores sommerferie og vi har heller ikke planlagt noget om, hvor lang den skal være, og så holder vi vores sommerferie på lige præcist det tidspunkt og i lige præcist det antal uger, vi får mulighede for at gøre det.

For lige meget hvornår vi får lov til at holde vores sommerferie i år og lige meget hvor kort eller lang den bliver, så skal vi nok komme til at nyde den, bare vi får lov til at være sammen samt vores nærmeste og os selv får lov til at have det godt.

Med hensyn til den nu veloverstået pinseferie, så har det virkeligt været en god en af slagsen, vi har haft i år. Vi har selvfølgelig nået lidt af alle de der mange meget forskellige daglige gøremål så som at få aflivet et par af diverse små og mindre hængepartier samt vaske og stryge lidt tøj, men vi har også nået at få en god en på opleveren, da vi de to første dage var til Fortæller Festival i Sagnlandet Lejre og der skal nok komme et par indlæg om de ture.

Jeg har også virkeligt nydt, at vi hver morgen og aften i løbet af de sidste tre dages tid har haft tid til at putte os ind til hinanden samt ligger og småsnakke eller bare nyde, at vi har hinanden. At der i løbet af dagene har været tid til imellem de mange praktiske gøremål at stoppe op og give hinanden et kram, et kysse eller slet og ret bare fortælle hinanden at "Jeg elsker dig min Skat !".

Det er jo desværre den slags små ting, man i den travle hverdag alt for ofte ikke lige nå at finde tid til og det er jo lige præcist disse små ting, der bare er så vigtige at huske på i det daglige samt som gør, at man lever og man ikke bare er i live.