Arkiver

Pink hæklet kuverttaske


Hverdagen, Håndarbejde.

Ganske som jeg skrev i morges, så endte det med, vi blev nødt til at droppe alle vores lagt planer for i dag. For min Skat er ikke kun dårlig i dag, han er disideret syg med feber og ondt i halsen samtidigt med han hoster og snotter. Derfor har han i dag, lige som han også gjorde det i går og i forgårs, tilbragt det meste af dagen i sengen.

Ved 11:00 besluttede jeg, at jeg nok ikke kunne vente med at handle lidt ind, til det var holdt op med at regne, og det har da også igen i dag mere eller mindre konstankt stået ned i torve. Min Skat ville dog ikke have, at jeg udfordrede min ømme højre hæl og han ville slet ikke have, jeg skulle ud i regnvejret og derfor endte det med, han kørte mig. Det vil sige, han blev siddende i bilen, imens jeg først var inde på apoteket på Køgevej efter Strepsils til ham og bagefter imens jeg lige fik handlet ind i Aldi på Søndre Ringvej.

Da vi kom hjem, fik vi lige i fællesskab sat de nyindkøbte varer på plads, før vi begge to tog frokost, derefter gik min Skat i seng og jeg satte mig i vores sofa, imens jeg broderede lidt på det lille billede, jeg begyndte på i går.

Min Skat kom ind til mig ved 14:00 tiden, for han ville se kvalifikationen til Formel 1 løbet i morgen, og imens han så den, fik jeg lige monteret denne lille pink hæklede kuverttaske …

2010/05/15/001.jpg

… helt færdigt. Der er endnu en gang tale om mit 100% eget design og jeg har kun brugt ganske lidt over halvanden nøgle pink ( farve nummer 13 ) "Løve Bomuld 8/4" ( 100% merceriseret bomuld ) fra HP Garn samt en hvid blomsterformet plastik knap jeg fandt under min oprydning.

Nu er min Skat lige gået i seng igen og derfor vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang, for min computer står i soveværelet og han vil ikke få ro nok, hvis jeg sidder her og tasker, derfor vil jeg nu sætte min ind i den ene af vores sofaer, imens jeg enten forsætter med at brodere på det lille igangværende billede eller jeg starter op på den næste hæklede projekt.