Arkiver

God morgen fredag


Hverdagen.

Så er vi endelig langt om længe nået til denne uges fredag, og dermed har min Skat og jeg lige taget hul på, hvad der forhåbentligt bliver denne uges allersidste arbejdsdag.

Min Skat er allerede gået hjemmefra, og lige om lidt møder han på sit job, hvor han vil gå i gang med de sidste af de mange arbejdsopgaver, der skal være helt færdige, før han kan holde weekend, og selv sidder jeg foran min computer, hvor jeg en endnu en gang har selskab af min morgenmad samt min morgenthe, imens jeg skriver lidt på min blog.

Egentligt burde jeg lige nu gå i gang med en masse forskellige praktiske opgaver i vores hjem, men jeg føler mig lidt mat i kroppen igen i dag og derfor ender det nok med, jeg ikke når så forfærdigligt meget mere i løbet af denne fredag end lige præcist det allermest nødvendige.

Jeg ved dog godt selv eller i det mindste jeg har på fornemmelsen, hvorfor jeg er halv dårligt i dag … for jeg var til behandling hos min zoneterapeut i går, og hun får altid sat et eller andet i gang i min krop, der gør, min krop ikke både kan klare at arbejde videre med det samt være fysisk aktiv dagen efter.