Arkiver

Lidt matte


Hverdagen.

Solen er så småt ved at stå op over Astersvej, hvilket så sådant ud fra det lukkede vindue i vores soveværelse klokken cirka 4:50 …

2010/05/06/001.jpg

… og det er ikke kun den, der har lidt halv svært ved at komme i gang med dagens opgaver her til morgen, for der har min Skat og jeg i hvert fald også. Vi føler os begge to lidt matte i det, fordi vi kom lidt for sent i seng i går aftes og dermed har vi heller ikke nået at fået sovet tilpas meget til, vi er friske samt udhvilet her til morgen.

Min Skat og jeg nåede at deltage som fotograferede tilskuer til O-løbet ved Sankt Hans i går aftes og vi nåede også med på den meget spændende byvandring syd for banen, hvor der var cirka 350 deltager. Det var godt nok mange og det var også lige ved at være alt for mange, for vi var så mange, at man var nødt til dels at korte ruten af og dels at udlade at besøge nogle af de steder, vi ellers skulle have haft hørt om, men det siger jo næsten sig selv, ar når der var regnet med, der nok ville komme cirka 40 til maximalt 100 deltager og vi var cirka 350, så bliver man nødt til at ændre på det planlagte.

Bort set fra den lille detalje med en mindre fejlkalkulation med hensyn til antallet af deltager, så var det en yderst spændende tur og endnu en gang fik vi en hel masse "nyt" at vide om livet i Roskilde i "de gode gamle dag", der jo ret faktisk ikke er helt så gamle enda, for vi taler om tiden fra slutningen af 1890erne til starten af 1970erne.