Arkiver

Husk at …


Hverdagen.

… årets pinse falder i næste uge eller rettere i næste weekend. Det betyder, at vi starter uge 21 med en helligdag, da 2. pinsedag falder den 24. maj i år. Det giver i hvert fald min Skat og jeg samt helt sikkert også en hel masse andre en ekstra fridag i den uge og det er jo så absolut ikke helt dumt at starte en hel ny arbejdsuge med at holde en fridag.

🙂

At pinsen falder i næste weekend, betyder så også, det er i næste weekend med start allerede lørdag den 22. maj klokken 12:00, Foreningen Fortællinger i Lejre afholder årets udgave af Fortællefestivalen i Sagnlandet Lejre.

Så hvis du godt kan lide at få fortalt samt hører en rigtigt god historie, så skal du slet ikke overveje det, for du skal simpelhen bare deltage i året udgave af Fortællefestivalen i Sagnlandet Lejre. For jeg helt sikkert på, der nok skal blive rige muligheder for at høre både rørende, sjove, spændende samt søde historier og der vil helt sikkert også være noget for alle aldersgrupper igen i år.

🙂

Min Skat og jeg deltog både sidste år, hvor vi besøgte festivalen alle tre dage ( jeg har desværre bare endnu ikke nået at skrive noget på min blog om de tre hyggelige dage ) samt forrige år, hvor vi kun deltog om lørdagen samt om søndagen, og vi har slet ikke fortrudt, vi brugte tid på det, for det var virkelige nogle rigtigt dejlige dage, vi tilbragte derude.