Arkiver

Det gror – Del 2


Hverdagen.

Da jeg var færdig med dagens behandling hos min zoneterapeut, gik jeg lige rundt om Netto for at handle lidt ind samt rundt om stationen for at hente det nyeste nummer af Ud og Se, før jeg gik hjemad. Jeg var næsten nået til starten af stamvejen, før min ømme højre hæl begyndte at give lidt lyd fra sig. Det holdt den dog op med igen, da jeg havde givet den fuldstændigt fred samt hvile i en lille times tid.

Min Skat kom hjem fra arbejdet og han var ikke mere end lide nået ind ad hoveddøren, før han skiftede til løbetøjet, så han kunne komme ud på uges længste løbetur. Han er ved at træne op til årets broløb over Øresundsbroen, der finder sted den 12. juni 2010 i anledningen af broens 10 års jubilæum.

Jeg gik i gang med at skylle samt tørre den nyindkøbte frugt, før den blev putte ind i køleskabet og derefter fik jeg lige nået at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter min Skats og min morgenmad samt min frokost, før jeg gik i gang med at stryge den maskinefuld kulørte finvask, jeg nåede at vaske samt bagefter hænge til tørre på vingetørrestativet ude på altanen, før Anne hentede mig.

Derefter tog jeg vore små blomster babyer samt børn og bar dem ud på vores altan. Når man tager i betrækning, hvor mange blomster babyer samt børn vi havde i starten af maj måned sidste år, så er det yderst begrænset, hvad vi har i år, men vi er kommet lidt sent i gang med at plante samt så, og vi har endnu ikke nået at plante samt så alt det, vi godt kunne tænke os at nå. Så det er en af de mange meget forskellige praktiske opgaver, vi håber, vi kan nå i løbet af den kommende weekend.

Jeg vil dog have lov til at glæde mig over det, vi har nået, i stedet for at ærgrer mig det, vi endnu ikke har nået, og derfor tog jeg lige mit kamera med ud på altanen, så jeg kunne få et bare nogenlunde godt billede af vores Oxalis lykkekløver …

2010/05/06/102.jpg

min Skat plantede for bare tolv dage siden, samt af vores små pyntegræskar …

2010/05/06/101.jpg

han såede i søndags. De er da godt nok blevet store på kun fire dage. Hvis de virkeligt har tænkt sig at forsætte med at vokse i dette tempo, hvilken størrelse ender de så med at få ?

Desværre er der endnu ikke noget af alt det, der i søndags blev sået i minidrivhuset, som er begyndt at titte frem, men endnu er det alt for tidligt at opgive håbet om, at det nok skal lykkes for bare nået af det.