Arkiver

Lige midt i ugen


Hverdagen.

Det regnede i går aftes fra omkring det tidspunkt, hvor vi gik i seng. Det regnede i nat og en lille times tid før, min Skat og jeg skulle op, kunne vi i det fjerne høre, Thor og hans gedebukke kørte en lille tur hen over himlen. Han nåede dog ikke til vores område af Roskilde.

Her til morgen er der vådt udenfor og himlen er grå, kedelig samt trist, men på trods af det så er det faktisk ret så lunt, for lige nu, hvor klokken er 5:15, er udendørstemperaturen her i Roskilde plus 12,0 grader, og igen i dag skal der være en god mulighed for, udendørstemperaturen i løbet af eftermiddagen kan nå op omkring de 20,0 plus grader, og hvis den gør det, så skal det virkeligt nydes.

Så måske har vejrguderne endeligt langt om længe fundet ud af, at nu er det i den grad ved at være på tide, de lader årets forår og meget gerne meget snart årets sommer komme frem til vores bredegrader.

Så er vi nået til torsdag morgen, min Skat og jeg har lige taget hul på denne uges fjerde og forhåbentlig næstsidste arbejdsdag. Min Skat har en hel del arbejdsopgaver, han skal være helt færdig med, ingen han i morgen kan forlade sit job for at hul på den forestående pinse og jeg har nogle forskellige praktiske opgaver herhjemme, jeg gerne vil havde aflivet, før vi i morgen sidste eftermiddag tager hul på den forestående weekend.

Så der er vel egentligt ikke så forfærdeligt meget andet at gøre end bare at gå i gang med dagens mange meget forskellige opgaver. Jeg er nemlig så tilpas naiv, så jeg tror, at jo hurtigere jeg kommer i gang med dagens opgaer, jo tidligere bliver jeg færdigt med dem og dermed får jeg måske frigivet lidt tid sidste på eftermiddagen, hvori jeg kan nyde tilværelsen sammen med vores små plantebabyer ude på altanen.