Arkiver

Et par nye ænder samt lidt mere


Hverdagen, Ænder.

Som lovet i det forrige indlæg, så fortæller jeg her lidt mere om det lille korte besøg, Wivi og hendes mand lige har haft været på hos mig.

Wivis mand skal til nogle undersøgelser på Roskilde Sygehus i dag klokken 11:00 og da de kører lige forbi mig på vej dertil, havde vi aftalt, de lige skulle smutte forbi mig. Dels så jeg kan få mit garn og dels så de kan få deres fødselsdagsgaver. De har godt nok først fødselsdag henholdsvis i midten af juni samt august måned, men ingen vi får set os om, så er tiden gået og vi har ikke nået at finde tid til at ses, og når nu gaverne allerede er købt samt pakket ind, kan de jo lige så godt få dem med hjem i dag.

Wivi har været så heldig, at hun i deres lokale genbrugsbutik har fundet et stort stykke fint blåt broderistof til mig. Dertil kommer, at hun af en veninde har fået et stykke groft hvidt broderistof og et nøgle rødt Bianca samt nogle små rester …

2010/05/18/203.jpg

… det røde Bianca garn bliver nok brugt til nogle af mine sædvandelige små hæklede buttede hjerter og noget af det blå broderistof er også allerede blevet "øremærket" til et kommende projekt. Om jeg så nogensiden kommer til at bruge det hvide broderistof, kan jeg på nuværende tidspunkt ikke udtale mig om. Så indtil videre vil begge stykker broderistof blive vaske og strøget, så de er klare til at blive klippet i.

Wivi havde kniplet denne søde lille hvid kanin …

2010/05/18/202.jpg

… til mig og den skal med sikkerhed nok få en fast plads på vores pyntegrene hvert år, når vi har pyntet op til forår samt påske.

Dettil kommer, at Wivi og hendes mand også havde dette herlige par keramik ænder …

2010/05/18/201.jpg

… med til mig, og endnu en gang undres jeg over, hvordan det gang på gang kan lykkes for nogen at finde en and eller flere, jeg ikke allerede har i forvejen.

Tak for de dejlige ting, I havde med til mig. Jeg blev glad for det og det skal nok også blive brugt.