Arkiver

Ønskes … et nyt kærligt hjem


Hverdagen.

Fredag den første maj i år købte min Skat og jeg et så kaldt micro-drivhus i Aldi. Det kostede 8,95 kroner og det indeholdte en lille sort plastik bund, et lille klart plastik låg, en lille pose med jord samt en pose med fjorten pyntegræskarfrø.

Dagen efter såede min Skat de fjorten pyntegræskarfrø og allerede den efterfølgende torsdag havde de tretten af dem allerede tittet frem. Det fjorten og dermed sidste tittede frem næste dag.

Den efterfølgende lørdag sørgede min Skat for, de fjorten små pyntegræskarbabyer fik hver deres urtepotte med tilhøreden skjuler og det ser ud til, det er noget, de trives godt med.

Imellemtiden har mig Skat og jeg så fået googlet os frem til lidt viden om, hvor store sådant nogle små pyntegræskarbabyer i grunden bliver, hvis de vel og bemærket får de optimale vækstbetingelser, og så bliver de faktisk på størrelse med de asieagurker, vi havde ude på altanen sidste år.

Så lige nu har min Skat og jeg ikke mindre end fjorten små spæde pyntegræskarplanter, der dog nok skal vokse sig både store og kønne, hvis de får de optimale livsbetingelser, hvilket vi nok desværre ikke får mulighed for give dem alle fjorten.

🙁

Vi regner med, vi nok godt kan finde plads til to eller tre af dem ude på vores altan, men det betyder jo så desværre også, at vi har en ti elve tolv stykker i overskud. Jeg kan simpelhen ikke få mig selv til at smide dem ud. For der er tale om levende væsener, der har mindste lige så meget ret til at leve videre som alle andre levende skabninger på denne jordklode har.

Så lige nu er vi og nok mest jeg i fuld gang med at finde nogen, der gerne vil give en eller flere af disse små søde pyntegræskarplantetbabyer …

2010/05/18/001.jpg

… et nyt kærligt hjem. Jeg har allerede fået en afsat til Wivi og vores under-underbo vil gerne havde to af dem, men det betyder jo så, der stadigvæk er nogle af disse små søde pusser, der endnu ikke har fået lovning på nye forældre.

Så hvis du bor i nærheden og du vil love mig, du med mindst 100% sikkerhed vil være god ved et eller flere af disse små pus, så skriv lige en lille kommentar eller send en lille besked til mig, så vi kan finde ud af et eller andet med hensyn til "adoptionen".