Arkiver

Mit garnlager


Hverdagen.

Det er efterhånedens ved at være et halv års tid siden, jeg sidste gang foretog en gennemgribende oprydningen i mit garnlager og da jeg i den mellemliggende tid dels har nået at bruge cirka 3.500 gram gran, jeg dels har fundet en del garn frem fra gemmerne blandt andet i et par flyttekasser samt de to store hvide kommodeskuffer og jeg dels har købt lidt nyt garn, besluttede jeg i morges, at nu er det på tide, der igen bliver rokeret lidt rundt på mit garn, så jeg igen kan få et fuldstændigt overblik over, hvad jeg i grund har liggende på lager af den slags.

Jeg startede med at putte alt det "nye" garn – altså både det, der rent faktisk er blevet købt i løbet af det sidste halve års tid, samt det, der bare er fundet frem fra gemmerne – ind på vores seng, hvorefter jeg hentede alle de grå SmartBokse ude på altanen. Så fandt jeg ud af i hvilke SmartBokse, der var ledig plads samt hvilket garn, der så kunne ligge der.

Faktisk var opgaven slet ikke så kompliceret samt tidskrævende, som jeg havde frygte. For jeg havde jo allerede oprettet et regneark til hver eneste af de i alt 22 grå SmartBokse i tre forskellige størrelse, hvor i jeg har skrevet … antallet af nøgler, farve, navn, fiberindhold, løbelængde, indfarvnings nummer, vægt samt pris. Så egentligt kom opgaven kun til at bestå af, at jeg i hvert af de 22 regneark skulle slette det garn, der er brugt eller har fået plads i en anden SmartBoks, og så skrive det garn, der er købt nyt eller er flytte til den pågældende SmartBoks, ind.

Så alt i alt kom opgaven kun til at tage små tre timers tid, fra jeg startede med den og til jeg kunne fotografere dels de fire grå SmartBokse på 60 liter …

2010/05/21/001.jpg

… de seks grå SmartBokse på 31 liter …

2010/05/21/003.jpg

… samt de tolv grå SmartBokse på 15 liter …

2010/05/21/002.jpg

… der alle som en igen er kommet til at stå ude på vores altan, hvor de store af dem nu fungere som "hyldeknægte" til træhylderne, hvorpå vores planterbabyer står i dagtimerne.

🙂

Ni vil jeg gå en tur i Aldi på Søndre Ringvej for at handle lidt ind og når jeg kommer hjem igen, er det nok ved at på tide, jeg får en eller anden form for frokost.