Arkiver

Billig plastik fra Østen – Del 3


Hverdagen.

Det har regnet i nat og det småregner her til morgen, men når jeg ser op på himlen, er det lige som om, den lover, det måske vil kunne klare lidt op i løbet af dagen og hvis vi er meget heldige, får vi måske oven i købet lov til at hilse på selveste solen i løbet af eftermiddagen.

Når vi tager i betrækning, at vi nu er nået til midten af maj måned, så er det stadigvæk relativt koldt og der er i hvert flad ikke meget forår over det. For her til morgen er der kun plus cirka 7,00 grader i Roskilde og dagstemperturen når nok ikke længere end op end til maximalt de 12 grader i dag.

Det er stadigvæk ikke nået at blive rigtigt lyst, når min Skat og jeg står op om morgen, men det er dog nu efterhåndens nået at blive så lyst, at vi ikke længere har behov for at tænde lys for at kunne finde rundt i vores lejlighed om morgen, hvilket primært skyldes, vi nu er nået til den periode af året, der byder på de lyse nætter.

Så alt i alt er dette her nok bare endnu en hel almindelige mandag morgen, hvor vi alle sammen skal til at tage hul på en hel ny lang arbejdsuge med alt det, sådant en af slagsen nu en gang har at byde på, og dog …

… for da min Skat og jeg vågende i morges, kunne jeg lige med det samme fornemme en lidt sødelig duft i vores soveværelse og jeg var lige med det samme fuldt ud klar over, at denne sødelige duft kom fra den ene af de to voksblomster

2010/05/17/001.jpg

… vi har stående henne ved vinduet. For lige præcist på denne grå, kolde og trist mandagmorgen i midten af maj måned har den ene af vores to voksblomst valgt, at den allerførste af årets blomsterklaser …

2010/05/17/002.jpg

… skulle have lov til at springe helt ud og dermed har den givet min Skat og mig en lille sød samt positiv oplevelse at starte dagen på.

🙂

For øvrigt har denne voksblomst endnu en blomsterklaser, der er lige ved at springe ud, samt yderligere tre blomsterklaser, der er i fuld gang med at vokse sig store nok til, de også kan springe ud.