Arkiver

Hvordan små og mindre hængepartier opstår


Hverdagen.

Man køber en bog på udsalg eller tilbud, fordi man har en drøm eller et ønske om at læse den, men hver gang man lige har sat sig eller man er lige ved at sætte sig med bogen, kommer der lige et eller andet, man lige skal gøre for eller hjælpe en anden med og derfor bliver bogen lagt til side. Det er jo ikke vigtigt at læse den bog og den kan jo derfor godt vente til senere og allerhelst meget senere.

Man køber en CD på udsalg eller tilbud, fordi man har en drøm eller et ønske om at høre den, men hver gang man lige får lagt skiven i afspilleren eller man er lige ved at ligge skiven i afspilleren, kommer der lige et eller andet, man lige skal gøre for eller hjælpe en anden med og derfor bliver CDen lagt til side. Det er jo ikke vigtigt at høre den CD og den kan jo derfor godt vente til senere og allerhelst meget senere.

Man køber en DVD på udsalg eller tilbud, fordi man har en drøm eller et ønske om at se den, men hver gang man lige får puttet skiven i afspilleren eller man er lige ved at putte skiven i afspilleren, kommer der lige et eller andet, man lige skal gøre for eller hjælpe en anden med og derfor bliver DVDen lagt til side. Det er jo ikke vigtigt at se den DVD og den kan jo derfor godt vente til senere og allerhelst meget senere.

Man køber et broderikit på udsalg eller tilbud, fordi man har en drøm eller et ønske om at broderer den pågældende ting, men hver gang man lige har sat sig eller man er lige ved at sætte sig med det, kommer der lige et eller andet, man lige skal gøre for eller hjælpe en anden med og derfor bliver broderikittet lagt til side. Det er jo ikke vigtigt at brodere den pågældende ting og den kan jo derfor godt vente til senere og allerhelst meget senere.

Man køber nogle nøgler garn på udsalg eller tilbud, fordi man har en drøm eller et ønske om at hækle eller strikke et eller andet af det, men hver gang man lige har sat sig eller man er lige ved at sætte sig for at føre ideen ud i livet, kommer der lige et eller andet, man lige skal gøre for eller hjælpe en anden med og derfor bliver garnet og ideen lagt til side. Det er jo ikke vigtigt at føre den ide ud i livet og den samt garnet kan jo derfor godt vente til senere og allerhelst meget senere.

Man køber et hobbykit på udsalg eller tilbud, fordi man har en drøm eller et ønske om at samle den eller de pågældende ting, men hver gang man lige har sat sig eller man er lige ved at sætte sig for at samle den eller det, kommer der lige et eller andet, man lige skal gøre for eller hjælpe en anden med og derfor bliver hobbykittet lagt til side. Det er jo ikke vigtigt at samle den eller de pågældende ting og den eller de ting kan jo derfor godt vente til senere og allerhelst meget senere.

Man køber et stykke stof på udsalg eller tilbud, fordi man har en drøm eller et ønske om at sy et eller andet af det, men hver gang man lige har fundet symaskinen frem eller man er lige ved at finde symaskinen frem, kommer der lige et eller andet, som man lige skal gøre for eller hjælpe en anden med og derfor bliver stoffet lagt til side. Det er jo ikke vigtigt at føre den ide ud i livet og den samt stoffet kan jo derfor godt vente til senere og allerhelst meget senere.

Man har tilladt sig at bruge lidt tid på at gå en hyggelig tur i sit lokalområde eller man har har været så topegoistisk, at man har hevet en halv eller en hel dag ud af kalenderen og brugt den til at få en god en på opleveren. End videre har man også tilladt sig at tage sit kameram med for at bruge det. Når man så kommer hjem og man lige har sat sig eller man er lige ved at sætte sig for at gennemse disse billeder, så man kan udvælge hvilke af dem, der skal lægges ud i ens digitale fotoalbum eller skal ledsage et indlæg på ens blog om den pågældende dejlig oplevelse, så man på den måde har mulighed for at kunne huske og især genopleve den, kommer der lige et eller andet, man lige skal gør for eller hjælpe en anden med og dermed bliver der sluttet for computerne og endnu et indlæg bliver ført på ens liste over de indlæg, man så gerne vil have lov til at skrive, men som man også kun alt for godt inderst inde ved, man nok aldrig får lov til at skrive. Der er jo ikke vigtigt at ligger billeder ud i sit digitale fotoalbum og det er lige så lidt vigtigt at skrive på sin blog, så derfor bliver det udsat til senere og allerhelst til meget senere.

Når man så endelig har gjort det for eller hjulpet den anden med det, der var årsagen til, at man lige lagde bogen, CDen, DVDen, broderikittet, garnet, hobbykittet, stoffet, udvælgelsen af billeder eller blogskrivningen til side, så er man så afkræftet og træt, at man ikke har hverken overskudet eller tiden til at beskæftige sig med det, man i første omgang havde ønsket at gøre, men det gør nu ikke noget, for det var jo lystbetonet og her i livet skal der ikke være plads til andet end pligter, pligter samt endnu flere pligter og allerhelst kun dem, som andre ikke selv gider at nedværdige sig til at gøre og som man derfor skal udfører for dem.

Det er lige præcist på denne måde, at alle vores små og mindre hængepartier er opståret.

Inden man får set sig om, så har man lagt alle sine egne drømme, planer og ønsker til side, fordi man hele tid har brugt alt sin energi, hele sit liv og al sin tid på at gøre noget for eller hjælpe anden med noget. Det er jo ikke vigtigt at gøre noget for eller hjælpe sig selv og da slet ikke, hvis det er noget, der er lystbetonet eller er noget, som ville få en til at føle sig bedre tilpas, og det kan jo derfor godt vente til senere og allerhelst så meget senere, at det aldrig bliver til noget.