Arkiver

Årets 10. ups !


Hverdagen.

Det endte med, at min Skat og jeg kom til at bruge det meste af morgen samt stort set hele formiddagen på at aflive en god håndfuld af alle de der helt almindelig hverdags ting, som ingen ser, når man når dem, og som alle ligger mærke til, når man ikke når dem. Det er samtidigt den der slags småting, som tager en pokkers masse tid at få klaret.

Derefter blev vi enige om, at vi ville gå en lille tur i vores lokalområde. For når vejret er så flot og varmt, som det er tilfældet i dag, så skal man altså ikke opholde sig indendørs, hvis man har mulighed for at være udendøres og nyde det.

Vi startede med at gå ud til Ro´s Torv, hvor vi lige var et smut inde i Føtex for at se, om vi kunne være så heldige at få et stykke "Egoist" ( læs: en meget stræk ost som min Skat er helt vild med ), men det kunne vi desværre ikke.

Derefter gik vi en lille tur rundt i centret og når nu vi alligevel gik rundt derude, kunne vi jo lige så godt lige gå rundt om Panduro Hobby for at hente det nye hovedkatalog for 2009 / 2010.

Så langt så billigt … men så var det, at min Skat lige ville en lille tur rundt inde i selve butikken for at se, hvordan den er indrettet, fordi han aldrig har besøgt den før, og så kom vi også lige forbi bordet, hvor de havde lagt de alle sidste ting fra deres sommerudsalgs slutspurt.

Det endte med, at jeg forelskede mig i to stykker stof, og da de begge to var sat ned fra 159,00 kroner per løbende meter til en rund tier per løbende meter, købte jeg, hvad der var til rest på begge ruller …

2009/08/22/001.jpg

… det viste sig, at der kun var 61 centimeter tilbage af det grønne stof, men hende, der målte det op for mig, runde det ned til en halv meter, og der var kun 3 meter og 48 centimeter tilbage af det sorte stof, men hende, der målte det op for mig, kom til at runde det ned til tre meter, og dermed fik jeg begge stykker stof for 35,00 kroner. Hvilket vel må siges at være mere end billigt for to så kønne stykker stof også selv om de kun er 110 centimeter brede.

Nu skal jeg så bare lige have nået at vaske og stryge begge stykker stof, så er de lige til at klippe i samt sy af, når jeg en gang får så meget energi, overskud og tid, at jeg endelig langt om længe finder min symaskine frem og kommer i gang med at bruge den.

Jeg har allerede nu en god ide om, at jeg vil sy en fiks lille nederdel til mig selv af det grønne stykker samt en smart kjole af det sorte stykke, hvis det da ikke ender med at det bliver til en nederdel og en tunika.

🙂

Jeg er for øvrigt helt stolt af mig selv, når nu andre ikke er det, må jeg vel heller selv være det. For der nåede faktisk at gå lidt over to måneder ( helt præcist gik der to måneder og seks dage ) fra mit forrige ups, som jeg for øvrigt endnu ikke har nået at bruge af, og så til dagens ups.