Arkiver

Trætte


Hverdagen.

I går aftes deltog min Skat i Sparekassen Sjællands Gadeløb, der blev afviklet i hjerter af Roskilde for 17. gang … så langt så godt.

Min Skat gennemførte løbet … så langt så meget bedre.

Min Skat ikke alene gennemførte løbet, men han havde det så godt efter løbet, at han ikke følte sig hverken brugt eller træt og han mente selv, at han godt kunne have klaret mindst en runde mere … så langt så endnu meget bedre.

Faktisk gennemførte min Skat løbet i en god hastighed, der gav ham en lige så god tid, da han løb de ti kilometer på 45:48 minutter og han havde håbet på, at han kunne gennemføre dem på 47:00 minutter … så langt så rigtigt meget bedre.

🙂

Min Skat har sovet uroligt i nat, fordi hans krop og især hans ben ikke havde nået at gere nok ned efter løbet, før han gik i seng … så langt knap så godt.

Min Skat har været oppe tre fire gange i løbet af natten – til sidste opgave jeg at tælle – fordi han kunne mærke tendenser til begyndende kramper i benene og dette ville han forbygge ved at strække ud … så langt ikke så godt.

To gange i løbet af natten er min Skat fløjet ud af sengen, som var han blevet affyret af en kanon, fordi han har haft kramper i et ben … så langt slet ikke godt.

🙁

Man behøver nok ikke lige frem at være noget større matematisk geni for at kunne regne ud, at når min Skat og jeg kom i seng ved 22:30 tiden og vi stod op igen ved 4:30 tiden, så har vi altså ikke fået en god lang nats søvn.

Man behøver nok heller ikke lige frem at være noget større matematisk geni for at kunne regne ud, at når min Skat har været oppe mindst fem seks gange i løbet af natten, så har ingen af os fået en god nats helt uforstyrret søvn.

Man behøver nok derfor heller ikke lige frem at været noget større matematisk geni for at kunne regne ud, hvorfor min Skat og jeg føler os lidt energiforladte, flade og halv trætte her til morgen.

Så med mindre der er nogen, som bare brænder efter at få lov til at bevise for omverden, hvor dårlige de er til at regne og især hvor dårlige de er til at kunne regne den ud, så skal de altså ikke kommen med en eller anden helt sikkert "klog og over smart" samt fuldstændigt uønsket kommentar til dette indlæg !

Det er ikke fordi, min Skats væskebalance ikke var god i går. For han havde løbende lige siden han stod op i går morges og lige indtil løbets start hældt masser af juice, kakaomælk, mælk, saft, fortyndet sodavand samt vand indenbords. Han drak vand under løbet, hvor han for øvrigt ikke svedte ret meget, og han forsatte påfyldningen af både saft, fortyndet sodavand samt vand efter løbet og lige indtil han gik i seng, hvilket så resulterede i, han også har været oppe et par gange i løbet af natten på den konto.

Det er heller ikke fordi, min Skat ikke har strukket nok ud i går, for han strakte ud både før og efter han løb sammen med mig i går eftermiddags, han strakte ud i forbindelse med, han varmede op lige før løbet, han strakte ud umiddelbart efter løbet samt umiddelbart efter vi var kommet hjem efter løbet, og han strakte ud, lige som han også øvede på vippebrættet, lige før han gik i seng.

Det er slet ikke fordi, min Skat ikke er vandt til at løbe ti kilometer i det tempo, for han løbet ti kilometer eller mere to gange om ugen og han løber i det høje tempo to gange om uge.

Så den eneste logiske forklaring, vi kan finde, på hans kramper både de begyndende så vel som de rigtige i benene i løbet af natten, er, at der er gået alt for kort tid, fra han løb, til han gik i seng og at hans krop samt dermed også hans ben ikke rigtige har nået at komme af med alle de affaldsstopper, som de skulle, for at han kunne få en god lang nats uforstyrret søvn.