Arkiver

Knap så meget skriveri i dag


Hverdagen.

I dag kom der ikke til at gå "blog skriveri" i min dag, lige som det var tilfældet med i går, for jeg har "kun" nået at skrive 11 små og mindre indlæg i løbet af dagen.

Til gengæld har jeg så nået alle de der helt almindelige hverdagsting, som ingen ligger mærke til, når man når dem, og som alle bemærker, når man ikke lige når dem, og som derfor som minimum bare skal gøres hver dag.

Jeg har også nået at vaske og stryge to maskinefulde ( 46 stykker ) tøj, der er blevet hængt og lagt på plads i diverse skabe og skuffer. Der med har jeg nu nået bunden af vores vasketøjskurve, hvis vi altså lige ser bort fra den med "det våde tøj" ( læs håndklæder, viskestykker og så videre ), og med nået bunden mener jeg, at de omtalte vasketøjskurve nu er tomme som i gabende tomme med ekko og det hele.

Dertil kommer, at jeg også har været ude at gå min helt kort ( 4 kilometer ) tur, imens jeg lige nåede rundt om Netto inde i centrum samt Føtex i Stations Centret for at handle ind, før jeg gik via Roskilde Ringe til Aldi, hvor jeg lige fik klaret de sidste af dagens indkøb.

Så må vi se, hvordan min dag bliver i morgen, om det bliver de huslige opgaver eller blogskrivingen, der kommer til at tage det meste af dagen.