Arkiver

Det er søndag …


Hverdagen.

… solen skinner fra en klar blå og stort set skyfri himmel. Faktisk er der kun nogle ganske få og meget små helt hvide bløde lammeskyer på den. Desværre lover DMI, at der vil komme flere og fleres skyer i løbet af dagen samt at de kommer til at give regn, men lad os nu se, om det kommer til at passe. Der blæser en let frisk vind og lige nu er der cirka 13,0 plus grader uden for her i Roskilde. Min Skat og jeg har lige for alvor taget hul på denne søndag ( læs: vi har lige forladt vores seng samt spist morgenmad ) og alle små tegn i både måne, sol og stjerner tyder på, at det forhåbentlig bliver en rigtigt god en af slagens.

I modsætning til i går så håber jeg, at samtlige af de planer, som vi har lagt for i dag, kommer til at blive til noget. Jeg har det i hvert fald lagt bedre i dag sammenlignet med, hvordan jeg havde det i går, også selv om jeg stadigvæk ikke er helt ovenpå igen efter det migræneanfald, der ramte mig i fredags.

Min Skat og jeg er allerede på nuværende tidspunkt af morgen blevet helt enige om, hvad vi skal bruge denne søndag til. For det ender jo nok med, den bliver brugt på lige præcist den samme måde som set alle vores andre søndage indtil videre er blevet brugt. Hvilket vil sige, at den kommer til at gå med, at der bliver lagt rent sengetøj på vores seng og det sengetøj, der bliver taget af den, bliver vasket og strøget i løbet af dagen. Vi får støvsuget samt tørre støv af i hele lejligheden inklusiv altanen og måske får vi også lige klaret et enkelt eller to af alle vores mange små og mindre samt større og store hængepartier.

Der til kommer, at vi gerne skulle nå ud at løbe begge to, samt at min Skat gerne vil se dagens Formel 1 løb og jeg gerne vil nå at hækle lidt mere på det igangværende projekt. End videre modtog jeg i går The World Of Cross Stitching issue 154, hvori der blandt andet var et lille broderikit til en Somebunny, jeg godt kunne tænke mig at brodere ret så hurtigt. Især fordi den første af slagens jo blev rigtigt sød.

Så mon ikke denne søndag meget hurtigt er vel overstået og helt brugt op for vores vedkommen, men ingen vi går i gang med at udføre alle vores mange planlagte aktiviteter for denne søndag, så vil jeg gerne indlede den med at ønske jer alle sammen der ude i Blogland en rigtigt dejlig søndag.

Så er det helt op til jer selv, hvordan I vælger at bruge eller misbruge den, men sørg nu for at I også når at nyde livet i løbet af dagen, for det er jo trods alt derfor, man holder fri fra dagligdagens faste tummerum.