Arkiver

Hvad blev der af solen og denne lørdag ?


Hverdagen.

Det spurgte jeg mig selv om, imens jeg var i fuld gang med at vande de resterede planter ude på altanen samt nippe visne blade og blomster af dem. For solen var under tyve minutter om at gå ned og det enda helt ned som i helt væk, og der er mindre end 3 timer samt tre kvarter tilbage af denne lørdag.

Denne lørdag blev i hvert fald ikke, som min Skat og jeg havde håbet på samt planlagt, at den skulle blive, og det endte med, at vi brugte resten af morgen samt det meste af formiddagen på at nusse lidt rundt, imens vi lige hver især fik klaret nogle få små helt almindelige hverdagsting. I ved nok den der slags småting, som alle bemærker, når man ikke når dem, og som ingen ligger mærke til, når man når dem. Det er jo samtidigt den der slags ting, der tager en pokkers masse tid.

Ved frokost tid blev min Skat enige med sig selv om, at han ville nå rundt om posthuset, før det lukkede klokken 13:00, samt at han lige ville nå rundt om Aldi, Føtex og Netto for at købe de få småting, som vi manglede. Da han samtidigt blev enige med sig selv om, at han ville være doven og tage bilen ind til Roskilde centrum, selv om det kun drejer sig om to kilometer, blev jeg enige med mig selv om, at jeg ville trods migræneanfaldet, der ramte mig i går og stadigvæk holder ved, og tage med ham.

En ting er at ikke mene sig i stand til at gå en cirka seks kilometer lang tur, som vi jo rent faktisk havde planlagt at gå her til formiddag, og en anden ting er at kunne klare at køre med ind til centrum og så gå lidt rundt derinde.

Jeg smuttede lige rundt om containeren med papir, imens min Skat kørte bilen ud af garagen og derefter kørte vi ind mod Roskildes centrum, hvor vi parkede bilen på den meget lille parkeringsplads ved rundkørselsen ( der er kun plads til maximalt tre bilen på denne parkeringsplads ) bag stationen. Derfra gik vi via tunnellen under stationen over til Jernbanegade samt posthuset, hvor vi lige fik afsendt pakken. Da vi kunne se, at de mere eller mindre allerede var ved at pakke væk over på Hestetorvet, hvor der jo var Sundhedsdag i dag, samt at der var lange køer foran de boder, hvor vi ville kunne få målt vores blodtryk, hoppede vi det over og gik i Føtex i Roskilde Stations Center i stedet for.

Vi var så heldige, at de havde alle de varer, som vi havde sat os for, vi skulle have dels i Føtex, dels i Netto og dels hos frugt- og grønt boderne på Hestetorvet. Så derfor kunne vi nøjes med at køre til Aldi bagefter for at klare de faste indkøb der, før vi kørte hjem og satte de nyindkøbte varer på plads og derefter gik i Fakta over i Østervang Centret. Det viste sig, at den ting, der var årsagen til, vi gik derover, fik vi ikke, men til gengæld fik vi købt nogle andre ting, som vi ikke lige viste, at vi manglede.

😉

Da vi kom hjem til os selv igen, smurte samt spise vi begge to vores frokost, imens vi så kvalifikationen til søndagens Formel 1 løb, og hvis løbet bliver lige så atypisk og spændende som kvalifikationen var det, så bliver det bestemt ikke kedeligt. Derefter satte min Skat sig ind til sin computer, hvor han fik aflivet et par små hængepartier og jeg lagde mig ind i min seng, hvor jeg nåede at sove i næste 4:30 timer, før jeg vågende at mig selv og opdagede, at klokken var over 19:45.

Hvorefter jeg stod op og gik i gang med at vande planterne ude på altanen samtidigt med jeg oplevede, nød og fotograferede dagens solnedgang over Køgevej klokken cirka 19:50 …

2009/08/29/101.jpg

… klokken cirka 19:55 …

2009/08/29/102.jpg

… klokken cirka 20:00 …

2009/08/29/103.jpg

… samt klokken cirka 20:10 …

2009/08/29/104.jpg

… nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang. For min Skat har lige fortalt mig, at det er lige før vores middagsmad er klar til at blive spist, der mangler faktisk kun at blive dækket bord. Så det må jeg nok hellere se at komme i gang med.