Arkiver

Det er lørdag …


Hverdagen.

… solen skinner fra en klar blå og stort set skyfri himmel. Faktisk er der kun nogle ganske få og meget små helt hvide bløde lammeskyer på den. Det er næsten vindstille og lige nu er der cirka 15,0 plus grader uden for her i Roskilde. Min Skat og jeg har lige for alvor taget hul på denne weekend og alle små tegn i både måne, sol og stjerner tyder på, at det forhåbentlig bliver en rigtigt god en af slagens.

🙂

Vi er endnu ikke blevet helt enige om, hvorvidt min Skat og jeg skal bruge denne lørdag på at være fornuftige og vi så dermed forhåbentlig når at få aflivet en god håndfuld af alle vores mange små og mindre samt større og store hængepartier, eller om vi skal bruge denne lørdag på at være ufornuftige og så vi forhåbentlig får en god en på opleveren, eller om vi skal vælge en løsning, der ligger lige midt imellem de to yderpunkter, men uanset hvordan vi vælger at bruge denne lørdag, så vil jeg gerne indlede den med at ønske jer alle sammen der ude i Blogland en rigtigt god weekend.

Så er det helt op til jer selv, hvordan I vælger at bruge eller misbruge den, men sørg nu for at I også når at nyde livet i løbet af weekenden, for det er jo trods alt derfor, man holder fri fra dagligdagens faste tummerum.