Arkiver

Planen var …


Hverdagen.

… at min Skat og jeg i løbet af formiddagen skulle gå en hyggeligt tur i vores lokalområde, imens vi lige fik klaret en god håndfuld af diverse småting.

For vi skulle en tur rundt om posthuset for at sende en pakke. Derfra skulle vi en tur forbi Hestetorvet, da det er i dag, den årlige Sundhedsdag finder sted, for bare sådant for en sikkerhedsnål skyld at få målt vores blodtryk, ganske som vi plejer at gøre det hvert år.

Vi skulle gå ud til Føtex på Ro´s Torv for at købe et stykke "Egoist" ( læs: en meget stræk ost, som min Skat er helt vild med ), derefter skulle vi en tur rundt om Netto i Algade efter et par småting, før vi skulle til Stændertorvet for dels at hilse på vores to faste andepusher og dels for at se samt fotograferede Roskilde Gardens sidste vagtskifte i år.

Vi skulle gå hjemad via Roskilderingen, hvor vi ville nyde sensommerens mange stærke farver og måske fotografere en and eller to, før vi ville smurte en hurtigt tur igennem Aldi for lige at handle lidt mere ind, før vi ville gå hjem og putte alle de nyindkøbte varer på plads.

Derefter ville vi gå en tur over i Fakta i Østervang Centret ( center er måske nok for meget at kalde det, der er en Fakta, en kinesisk restaurant, en lille spillehal og så en bodega ), for at købe det allersidste af det, vi mangler til weekenden. Derefter ville vi gå hjem og putte varerne på plads samt smøre og spise vores frokost.

Så ville vi lige i fællesskab rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter vores morgenmad og frokost og derefter ville vi gå over til Musicon, hvor vi ville deltage i en rundvisning, der starter klokken 14:00 og varer i 1:30 times tid.

Når vi havde overstået denne rundvisning, ville vi lige smurte hjem om os selv for at enten være fornuftige og tage noget frugt eller være ufornuftige og dele en pose popkorn. Før vi ville køre en tur ind til Tivoli, da vi ikke har besøgt den gamle hyggelige have siden den 25. april i år og vi gerne ville nå at se den med sensommerens farver, før det er for sent. Efteråret starter jo desværre i hvert fald i følge kalenderen allerede på tirsdag.

Nu er det jo altid godt at planlægge samt lægge planer for, hvordan en lørdag skal bruges, men desværre går det jo bare ikke altid sådant, som man håber på eller planlægger at det skal gøre, og i dag er så en af de dage, hvor intet af det planlagt bliver til noget i hvert for mit vedkommende. For det migræneanfald, der ramte mig i går, er godt nok lidt på retur her til morgen, men jeg har stadigvæk ondt i hovedet samtidigt med jeg føler mig svimmel, jeg har synsforstyrrelser samt kvalme.

🙁

Så det ender nok med, at min Skat lige når rundt om posthuset, Aldi, Fakta, Føtex samt Netto, og at jeg lige som i går kommer til at bruge det meste af dagen i min seng. Det var godt nok ikke lige det, vi havde håbet på, at denne lørdag skulle bruges på, men det er der jo desværre ikke rigtigt noget at gøre ved. Så håber jeg bare, at jeg har det en hel del bedre i morgen.