Arkiver

Noget om store hængepartier


Hverdagen.

I følge alle de kloge hoveder – I ved nok den der slags personer, der ved alt og som heller end gerne bruger al deres tid på at fortælle alle alting om alt muligt samt især umuligt, og som derfor ikke kan magte at gøre noget som helst praktisk samt derfor altid skal have andre til at gøre alt for samt hjælpe dem med alt – ved jo godt, hvorfor alle de store hængepartier opstår. For det gøre de jo ene og alene på grund af ens egen dovenskab og ugidelighed.

For alle de kloge hoveder ved jo udemærket godt, hvordan tingene hænger sammen, og de vil derfor også heller end gerne fortælle omverden følgende …

I virkeligheden har man jo ikke behov samt brug for at "få" et helt nyt køkken. For det køkken, man havde, var jo rigtigt fint, funktionelt samt top mordernet. Det vil sige, det var det jo nok efter lejligheden forrige ejers meninger den gang i slutningen af 1960erne eller begyndesen af 1970erne, hvor de besluttede, at de ville have nyt køkken. At man så i starten af 2000erne ikke lige synes, at der er bord-, skabs- samt skuffeplads nok i det køkken, der også er totalt blottet for funktionalitet, lige som man ikke bryder sig om alle de mange "flotte og indbydende" mørkebrune farver, køkkenet er holdt i, skyldes jo kun, at man ikke ved noget som helst om, hvordan et køkken skal være indrettet.

For når nu det der mørkebrune ufunktionelle køkken var lejlighendens forrige beboers store ønske, skal det også være jeres store ønske. Når nu lejlighedens forrige ejer synes, at der var masser af bord-, skabs- og skuffeplads samt at køkkenet sådant alt i alt var funktionelt indretter, så skal I også synes det, og under alle omstændigheder så kan I jo sangtes fremstille mad i et køkken også selv om det ikke er jeres drømme køkken, og derfor har I ikke behov for at skifte det ud.

Det gjorde vi nu alligevel og så fik alle de kloge hoveder bare endnu mere travlt … for vi valgte et "simpelt" køkken fra Ikea og ikke et af de anderkendte snop mærker med stor signalværdig. Til gengæld kunne vi betale vores køkken kontant og vi havde derfor ikke behov for at oprettet et banklån til en dyr rente, men så har vi jo heller ikke noget, som vi kan trække fra. Vi valgte et hvidt køkken med sorte bordplader samt vinduekram og ikke en eller anden fin træsort. Vi valgte at indrette et parallelkøkken og ikke et et-sides køkken med spisekrog. Vi valgte at genbruge min Skats komfur, der var cirka fem år gammelt, samt min vaskemaskine, der var cirka to år gammel, den kom for øvrigt til at stå i køkkenet. Dermed kunne vi nøjes med at købe ny emhætte samt nyt køle- og fryseskab, for vi undlod at anskaffe en opvaskemaskine, som man jo ellers i følge alle de kloge hoveder jo bare skal have, da vi simpelhen ikke har noget at bruge sådant en til.

I virkeligheden har man jo ikke behov samt brug for at sætte sin lejlighed i stand ved at pille det gamle tapet ned samt sætte nyt tapet eller glasvæv op og derefter male det. Dels havde den ene halvdel af parret jo sat savsmuldtapet op i entreen, spisestuen og stuen samt malet det hvidt, da han flyttede ind cirka ti års tid tideligere, og dels var det jo nogle virkelige flotte og top mordernet farver, som lejlighedens forrige beboer havde valgt til både maling samt tapet.

Det vil sige, det var det jo nok efter lejligheden forrige ejers meninger den gang i slutningen af 1960erne eller begyndesen af 1970erne, hvor de besluttede, at de ville have mørkt olivengrønt tapet med små mørkegrønne blomster på alle vægene, bagsiden af døren samt på det indbyggede klædeskab, der var blottet for funktionalitet, derfor kom vi også lige til at rive ned, samt meget mørkt olivengrønt maling på alt træværket samt loftet i deres soveværelse.

For når nu det ufunktionelle indbyggede skab var lejlighendens forrige beboers store ønske, skal det også være jeres store ønske, og under alle omstændigheder så kan I jo sangtes opbevarer jeres tøj i det skab selv om det ikke er jeres drømme klædeskab og derfor har I ikke behov for at skifte det ud. Når nu lejlighedens forrige ejer synes, at der var dejlige farver, de havde valgt til deres soveværelse, så skal I også synes det, og under alle omstændigheder kan I jo sangens sove i det soveværelses farver selv om det ikke er jeres farver, og derfor har I ikke behov for at skifte det tapet ud med glasvæv samt male det.

Det gjorde vi nu alligevel og så fik alle de kloge hoveder bare endnu mere travlt … for vi valgte som allerede nævnt at rive det indbyggede skab ned, samt købe to nye hvide klædeskabe i Daells Bolighus og ikke to klædeskabe af et af de anderkendte snop mærker med stor signalværdig. Til gengæld kunne vi betale vores klædeskabe kontant og vi havde derfor ikke behov for at oprettet et banklån til en dyr rente, men så har vi jo heller ikke noget, som vi kan trække fra. Vi valgte at rive det gamle tapet ned og sætte glasvæv op samt male det og loftet hvidt og endeligt valgte vi at male dørkamen samt fodpanelerene sart lysegrå. Desværre mangler vi stadigvæk at male alle lejlighedens døre og vi er for øvrigt kommet til at købe nye helt ens dørhåndtag, der kommer på, når dørene er blevet malet.

Vi kom for øvrigt også lige til at indrette vores soveværelse i lejlighedens spisestue samt omdanne lejlighendens soveværelse til vores arbejds- og bibliotekværelse, og dette fik alle de kloge hoveder så endnu mere travlt af … for hvorfor skulle vi have et stort soveværelse og hvad i alleverden skulle vi dog med et arbejds- og bibliotekværelse ?

For slet ikke at tale om, hvad skulle vi dog med en dobbeltseng, når vi ikke er gift ?

I virkeligheden har man jo ikke behov samt brug for at flytte sammen med sin kæreste, for alle de kloge hoveder ved jo godt, at forholdet alligevel ikke holder mere en maximalt en uges tid og så vil det jo bare være spild af både penge og tid, der kunne være brugt meget bedre på dækningen af andres behov. For øvrigt er det også mere end pervest at to så gamle mennesker kan forelske sig. Faktisk er der kun en ting, der er mere pervest og det er, hvis de får den tåbelig ide at prøve på at få et barn.

I virkeligheden har man jo ikke behov samt brug for at pakke de endnu uudpakkede flyttekasser og især deres indhold ud. For i følge alle de loge hoveder, er det sådant, at hvis man har flere fyldte flyttekasser, end man kan pakke ud på en enkelt eftermiddag, så har man i alt for meget ubrugeligt ragelse og dermed kan man jo bare køre det til den nærmeste forbrændinganstalt, for det er jo alligevel ikke noget, som kan bruges til noget som helst.

For meget kort skrevet, så skyldes jo alle ens store hængepartier jo i virkeligheden ene og alene, at man bare simpelhen aldrig rigtigt har fattet samt forstået budskabet, som alle de kloge hoveder jo heller end gerne vil forsætte med at gentage for en i det uendelige …

For det er nu en gang sådant, at serviceorganer, slaver og tyende ikke har behov samt brug for at have andre former for indhold og interesser i deres liv, end at passe sit fuldtidsjob inklusivt diverse former for overarbejde lønnet såvel som ulønnet samt at gøre alt det for andre og hjælpe alle andre med alt det, som de ikke selv gider at nedværdige til at gøre, og hvis man endelig har lidt overskud samt lidt tid til at drømme om at foretage sig noget, der er lystbetonet eller er noget, som ville få en til at føle sig bedre tilpas, så skyldes det jo kun ene og alene, at man er en mere end doven og ugidelig topegoist, der ikke foretager sig noget som helst praktisk, men kun tænker på at spilde sin tid på fuldstændige tåbelige ligegyldigheder.