Arkiver

Et lille smuthul


Hverdagen.

Vores web-hotel har haft tekniske problemer siden fredag den 31. juli 2009, hvilket betyder, at vi nu på elvte døgn ikke kan komme til at upload billeder.

🙁

Problemerne er desværre stadigvæk ikke blevet løst, men min Skat har lige fundet ud af, at vi måske godt kan upload billeder, for det virker som om, det kun er ind imellem altså i perioder, det ikke er muligt.

Så lige nu prøver jeg på at upload billeder og der ser ud til, at jeg til synelandende denne gang har valgt et tidspunkt, hvor der rent faktisk er hul igennem til vores web-hotel. Det kunne være dejligt, hvis det lykke at upload billeder i aften. For jeg har efterhåndens lidt over 100 færdigt pakkede billeder, der frygteligt gerne vil kunne komme frem på bloggen.

Hvis det lykkes for mig at få uploaded de omtalte billeder i aften, uden at et eller andet går helt galt, så skal jeg i gang med skrive et hav af små og mindre indlæg på min blog, men det bliver dog først i morgen. For lige om lidt vil jeg altså meget gerne i seng, så jeg kan være bare nogenlunde frisk og veludhvilet, når en ny dag begynder i morgen.