Arkiver

Hjemmefra


Hverdagen, Oplevelser.

Det er virkeligt flot og skønt sommervejr i dag, hvor solen bager højt oppe fra en klar blå stort set næsten skyfri himmel og temperatueren ligger på den helt rigtige ( læs: på den varme ) side af de 25 plus grader.

Derfor er min Skat og jeg blevet enige om, at vi vil bruge det meste af denne lørdag på at få en forhåbentligt god en på opleveren i stedet for at vi bruger hele dagen på at dels at forsætte med at klare en god håndfuld af alle de der helt almindelige hverdags ting, som ingen bemærker, når man når dem, og som alle ligger mærke til, når man ikke når dem, samt aflivningen af nogle af vores små og mindre samt større og store hængepartier.

Aflivningen af diverse hængepartier, oprydningen og rengøringen kan sangens vente til en regnvejrsdag. For den slags ting skal man altså ikke gøre på en solskinsdag. Der skal man meget hellere søger for at komme udendørs, hvor man rigtigt kan nyde det dejlige vejr.

Derfor har min Skat og jeg lige pakket hver sin rygsæk med lidt proviant i både fast og flyende form samt et kamera med et helt nyopladet batteri og et helt tomt hukommelsekort, hvorefter vi er kørt hjemmefra …

2009/08/08/001.jpg

… kursen er sat mod København nærmere bestemt mod Zoologisk Have. For det er ved at være meget længe siden, vi sidste har været derind og dermed er det også ved at være uhyggeligt længe siden, vi sidste har fået hilst på alle dyrene, der jo helst ikke skal komme til at glemme os.

😉

Nu er vi så på vej …

2009/08/08/002.jpg

… og vi har fordelt opgaverne imellem os sådant … at min Skat styre bilen ( vores lille navigatør har fået lov til at blive hjemme ) og jeg hækler på det igangværende projekt. For jeg kan jo lige så godt udnytte tiden optimalt i stedet for bare at sidde med hænderne i skødet.