Arkiver

Som jeg …


Hverdagen.

… også var inde på i tirsdags, så ved jeg, at det er tirsdag, når jeg åbner min mailbox om morgen og det vælter ind med udenlandske kommentarer, der er blevet skrevet på min blog i løbet af natten og som alle som en er reklamer for diverse former for potensforlængere midler samt spilekonsoller.

For det har efterhåndens været sådant i over et års tid nu, og intet i denne verden kan altså være mere uinteressant at beskæftige sig med samt læse om end lige præcist potensforlængere midler samt spilekonsoller, og jeg indrømmer hellere end gerne, at jeg simpelhen ikke fatter, at der virkelig skulle findes nogen, der gider at misbruge deres penge på den slags fuldstændige intetsigende samt uinteressante produkter.

🙁

Så nu skal jeg igen i gang med at slette en hav af uønskede kommentarer, hvilket irritere mig ret så kraftigt. For jeg ville altså meget heller have brugt den tid, det tager mig at slette alle disse uønskede reklamer, på at skrive et par små eller mindre af de mange "manglende" indlæg på min blog.

Nå … det er vel som sådant bare at gå i gang med opgaven. For jo hurtigere jeg kommer i gang med sletteriet, jo hurtiger er det vel overstået.