Arkiver

Allerede fredag igen


Hverdagen.

Så er vi sørme allerede nået til fredag morgen, og dermed har vi alle sammen lige taget hul på denne uges femte og tredjesidste dag.

Min Skat og jeg har lige taget hul på denne uges femte og forhåbentlig sidste arbejdsdag samt den sidste dag før weekenden han på sit job og jeg herhjemme, hvor jeg lige nu sidder foran min computer, imens jeg nyder min morgenmad, min morgenthe og den opstående sol, samtidigt med jeg skriver lidt på min blog.

Indtil videre har jeg nået at skrive to små og et mindre indlæg fra i tirsdags, så nu kan I – hvis I har lyst til det – komme til at læse om min Skats sidste forberedser før årets udgave af Roskilde Gadeløb, hans deltagelse i selv løbet, samt hans udstrækningen efter løbet.

Nu har jeg lige modtaget en lille e-mail fra min Skat, så ved jeg, at han er kommet vel ind til sit job, hvor han er gået i gang med dagens mange arbejdsopgaver. Så tror jeg, at jeg vil stoppe mit bloggeri for denne gang og så vil jeg gå i gang med noget "fornuftigt" som for eksempel at udvælge og pakke billeder til manglende indlæg på min blog.

Jeg tror dog ikke, at der kommer til at gå rent blogskrivning i denne fredag lige som det sket med tirsdagen i sidste uge, hvor jeg kom til at skrive ikke mindre end 38 indlæg alt inklusivt.