Arkiver

Noget mere om små og mindre hængepartier


Hverdagen.

I følge alle de kloge hoveder – I ved nok den der slags personer, der ved alt og som heller end gerne bruger al deres tid på at fortælle alle alting om alt muligt samt især umuligt, og som derfor ikke kan magte at gøre noget som helst praktisk samt derfor altid skal have andre til at gøre alt for samt hjælpe dem med alt – ved jo godt, hvorfor alle de små og mindre hængepartier opstår. For det gøre de jo ene og alene på grund af ens egen dumhed og grådighed.

For alle de kloge hoveder ved jo udemærket godt, hvordan tingene hænger sammen, og de vil derfor også heller end gerne fortælle omverden følgende …

I virkeligheden har man jo ikke behov samt brug for at anskaffe sig så meget som bare et eneste broderikit i løbet af hele sit liv. For alle de kloge hoveder, der jo udemærket godt ved, hvad der er trendyt lige for tiden, ved jo, at det ikke er in og dermed er det håbløst umodernet at broderer, og selv hvis man bare i sine allerinderste samt allervildste drømme kan finde på noget så fuldstændigt tåbeligt som at have ønsker om at brodere et eller andet til at smykke sit hjem med, så er man jo håbløst bagud !

I virkeligheden har man jo ikke behov samt brug for at anskaffe sig så meget som bare et eneste nøgle garn i løbet af hele sit liv. For alle de kloge hoveder, der jo udemærket godt ved, hvad der er trendyt lige for tiden, ved jo, at det ikke er in og dermed er det håbløst umodernet at hækle samt strikke, og selv hvis man bare i sine allerinderste samt allervildste drømme kan finde på noget så fuldstændigt tåbeligt som at have ønsker om at hækle eller strikke noget til sit hjem samt endnu værre til sig selv, så er man jo håbløst bagud !

For alle de kloge hoveder ved jo, at der er ikke er nogen, som kunne drømme om at foretage sig noget så tåbeligt som at udsmykke sit hjem med hæklede lyseduge eller mellemlægsservietter og skal man endelig have en strikket sweater, kan man jo købe den. At alt det tøj, man så kan købe, lige for tiden blandt andet takket være den herskende fedme epidemi er mindste et par tre nummer for stort, gør ikke noget. Man har jo hele sit liv været tvunget til at hele året rundt, uanset hvor varmt vejret var, at gå i lange bukser med vide ben, så andre ikke kunne se, hvor rædselsfulde tynde ben man havde. Man har jo hele sit liv være tvunget til at gå i langærmet og højhalset bluser, så andre ikke kunne se, hvor rædselsfulde tynde arme samt hals man havde, og man har altid været tvunget til at gå i tøj, der var mindst to eller tre nummer for stort, så andre ikke kunne se, hvor rædselsfuld tynd man var og det kan man jo lige så godt af hensyn til de normalt- og især de overvægtige forsætte med at gøre.

I virkeligheden har man jo ikke behov samt brug for at anskaffe sig så meget som bare et eneste hobbykit i løbet af hele sit liv. For alle de kloge hoveder, der jo udemærket godt ved, hvad der er trendyt lige for tiden, ved jo, at det ikke er in og dermed er det håbløst umodernet at fremstille noget til at pynte op med i sin hjem i forbindelse med årets mange højtider, og selv hvis man bare i sine allerinderste samt allervildste drømme kan finde på noget så fuldstændigt tåbeligt som at have ønsker om at fremstille noget kun til hygge og pynt i sit hjem, så er man jo håbløst bagud !

For i følge alle de kloge hoveder har man kun behov samt brug for at pynte op til jul, og dertil skal man sørger for at købe to store grimme nisser og så ellers klaske en klump ler ned på en ( pap ) tallerken, hvori man så stikker et par tre afklippede grangerne samt et duft- og eller et kalenderlys. For man har altså ikke hverken behov eller brug for mere juleudsmykning end to store grimme nisser samt en juledekoration, og når der ikke er børn i hjemmet, har man heller ikke behov for de overfor nævnte ting.

I virkeligheden har man jo ikke behov samt brug for at anskaffe sig så meget som bare et eneste stykke stof i løbet af hele sit liv. For alle de kloge hoveder, der jo udemærket godt ved, hvad der er trendyt lige for tiden, ved jo, at det ikke er in og dermed er det håbløst umodernet at sy, og selv hvis man bare i sine allerinderste og allervildste drømme kan finde på noget så fuldstændigt tåbeligt som at have ønsker om at sy noget til sit hjem samt endnu værre til sig selv, så er man jo håbløst bagud !

For alle de kloge hoveder ved jo, at der er ikke er nogen, som kunne drømme om at foretage sig noget så tåbeligt som at udsmykke sit hjem med gardiner eller pudestykker, og skal man endelig have en kjole eller en nederdel, kan man jo købe dem. At alt det tøj, man så kan købe, lige for tiden blandt andet takket være den herskende fedme epidemi er mindste et par tre nummer for stort, gør ikke noget. Man har jo hele sit liv været tvunget til at hele året rundt, uanset hvor varmt vejret var, at gå i lange bukser med vide ben, så andre ikke kunne se, hvor rædselsfulde tynde ben man havde. Man har jo hele sit liv være tvunget til at gå i langærmet og højhalset bluser, så andre ikke kunne se, hvor rædselsfulde tynde arme samt hals man havde, og man har altid været tvunget til at gå i tøj, der var mindst to eller tre nummer for stort, så andre ikke kunne se, hvor rædselsfuld tynd man var og det kan man jo lige så godt af hensyn til de normalt- og især de overvægtige forsætte med at gøre.

For meget kort skrevet, så skyldes jo alle ens små og mindre hængepartier jo i virkeligheden ene og alene, at man bare simpelhen aldrig rigtigt har fattet samt forstået budskabet, som alle de kloge hoveder jo heller end gerne vil forsætte med at gentage for en i det uendelige …

For det er nu en gang sådant, at serviceorganer, slaver og tyende ikke har behov samt brug for at have andre former for indhold og interesser i deres liv, end at passe sit fuldtidsjob inklusivt diverse former for overarbejde lønnet såvel som ulønnet samt at gøre alt det for andre og hjælpe alle andre med alt det, som de ikke selv gider at nedværdige til at gøre, og hvis man endelig har lidt overskud samt lidt tid til at drømme om at foretage sig noget, der er lystbetonet eller er noget, som ville få en til at føle sig bedre tilpas, så skyldes det jo kun ene og alene, at man er en mere end doven og ugidelig topegoist, der ikke foretager sig noget som helst praktisk, men kun tænker på at spilde sin tid på fuldstændige tåbelige ligegyldigheder.