Arkiver

Flad


Hverdagen.

Lige nu er min Skat i fuld gang med at tilberede vores middagsmad og jeg burde være i gang med et eller andet noget mere fornuftigt end at sidde foran min computer for at skrive dette indlæg, men lige nu er jeg simpelhen bare så flad og fuldstændigt energiforlagt, at jeg ikke er i stand til at tage mig sammen til at gøre noget som helst.

Det er ikke fordi, jeg som sådant har nået specielt meget i dag. Faktisk er det kun blevet til de der helt almindelig hverdagsting, som jo skal og bliver gjort hver dag samt lige blogskrivning.

Anne kom ved 10:00 tiden og så kørte vi ud for at handle ind i fællesskab, dels fordi det er rigtigt hyggeligt at handle ind på den måde og dels fordi vi så bruger tiden både på noget fornuftigt samtidigt med vi får "tøsse-hygge-snakket" en hel del.

Efter jeg havde været rundt om containeren med papir, startede Anne og jeg med at køre ind til City 2, hvor vi begge to lige fik handlet ind i Føtex Nonfood, Føtex Food, Fakta og Kvickly Xtra, før vi kørte derfra til Hedehusene, hvor vi begge to lige fik handlet ind hos Aldi og Netto, før vi kørte til Fløng Centret, hvor vi handlede ind hos Rema 1000, før vi afsluttede shoppingenturen med at besøge Silvan samt få sat nogle småting ind i hvert sit rum ude på Shurgard.

Anne hjælp mig med at bære alle min nyindkøbte varer op af trappen, før hun kørte hjemad ved 14:00 tiden. Jeg fik lige puttede alle frost- og kølevarerne på plads, før jeg smurte samt spise min frokost, hvorefter jeg gik i gang med at rense, skylle og tørre alle former for frugt og grønsager, som jeg havde købt under shoppingturen, så det hele kunne kommer på plads i køleskabet.

Dette var jeg lige blevet færdigt med, da min Skat kom hjem fra arbejdet, og da han havde spist sin frokost, gik vi lige en tur igennem skoven og over til dammen, hvor vi fik både hilse på samt fordret "vores" ænder. Da vi kom hjem igen, ryddede jeg lige til side samt vaskede op efter min Skats og min morgenmad samt frokost, og min Skat tørrede af samt stillede på plads, imens jeg nåede at stryge den maskine fulde tøj, som jeg havde nået at vaske og hænge til tørre på vingetørrestativet ude på altanen i morges, før Anne kom.

Ellers så har jeg ikke rigtigt nået noget i dag, ud over jeg har fået skrevet en god håndfuld af diverse små og mindre indlæg på min blog fra den sidste lille uges tid, men det må der kommer et nyt indlæg om i løbet af aften, når vi har spist til middag, eller i morgen tidlig. For min Skat har lige fortalt mig, at vores middagsmad er lige klar til at blive spist, lige så snart jeg har nået at dække spisebordet.