Arkiver

Blå ænder


Hverdagen, Håndarbejde, Ænder.

Det siges: "at faktorernes orden er underordnet, for det er resultatet, der tæller" og dette bildte jeg mig selv ind i morges. For før jeg gik i gang med noget som helst af alt det praktiske, jeg havde sat mig for, jeg skulle nå i løbet af i dag, fandt jeg et af mine mange endnu ikke brugte hobbykit frem og derefter gav jeg mig selv lov til at samle det.

Det var nu ganske hyggeligt for en sjælden gangs skyld at bruge tid på at rode med sådant noget, og da tingene var færdige, skulle de jo lige havde lov til at være helt tørre, før de kunne bedømmes … derfor har de fire blå ænder …

2010/06/21/301.jpg

… stået lige så stille, roligt samt uforstyrret på mit skrivebord hele dagen, imens deres limninger tørrede og når nu ingen andre vil udtale sig eller skrive noget om dem, så bliver jeg jo nødt til at gøre det.

😉

Jeg ved ikke, hvilken art eller underart, de tilhører, men de er da både sjove samt søde, og der er allerede blevet godt modtaget af de "få" andre ænder, der bor hos min Skat og mig.

Jeg har brugt alle materialerne, der var med i hobbykit nummer 495207 fra Panduro Hobby og det er nok over syv års tid siden, jeg købte det. For det blev købt, imens jeg stadigvæk boede i Herlev.